Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
mno, jak tady fšici básníte - začínám být zvědav - mám totiž slíbenou projížďku v eresu....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Třeba zjistíš, že jediné pořádné auto je Škodovka.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
já se svojí neduživou tělesnou konstrukcí asi tu jedinou výhodu hranatého volantu nedokážu ocenit
ale start-stop už jsem se víceméně naučil automaticky vypínat po startu společně s ASR mám to takový dvojhmat.
PP- hranatý volant tě začíná zajímat, že?
ale start-stop už jsem se víceméně naučil automaticky vypínat po startu společně s ASR mám to takový dvojhmat.
PP- hranatý volant tě začíná zajímat, že?
Pravda vyděsí
jj, začíná...
ten start-stop se ještě nedá SW trvale vypnout? (u modrobílé vrtule už to prý de... i v autorizáku)
ten start-stop se ještě nedá SW trvale vypnout? (u modrobílé vrtule už to prý de... i v autorizáku)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
dá, ale ne v autorizáku. a myslím že je to vždy nějakým ojebem,třeba jakože si auto myslí, že má velký odběr proudu a proto se nevypne, nebo něco takového.
ale až seženu někd blízko někoho kdo to umí rozumně udělat tak do toho půjdu
ale až seženu někd blízko někoho kdo to umí rozumně udělat tak do toho půjdu
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
modrovrtule vypnout lze, protože Amíci si na svém kontinentu tuto možnost vykřičeli...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ne myslí si že je venku -50 a pak se nevypina
Trochu opačně AFAIK. Ten start stop má nastavené nějaké teplotní rozmezí, kdy smí fungovat, standardně třeba od -10 — +40 stupňů Celsia. No a přes kabel se mu řekne, že má fungovat třeba jenom od +50 — +51 stupňů, nebo tak, což je podmínka, která je u nás v podstatě nesplnitelná.retron píše:ne myslí si že je venku -50 a pak se nevypina
Deaktivierung Start stopp via VCDS
Stg 19 > Anpassung > Start/stop Außentemperaturvorgabe Mindesttemperatur von - 50 Grad auf + 50 Grad setzen Stg 19 > Anpassung > Start/stop Außentemperaturvorgabe Maximaltemperatur von - 50 Grad auf + 50 Grad setzen Dann ist Start Stop deaktiviert.
Stg 19 > Anpassung > Start/stop Außentemperaturvorgabe Mindesttemperatur von - 50 Grad auf + 50 Grad setzen Stg 19 > Anpassung > Start/stop Außentemperaturvorgabe Maximaltemperatur von - 50 Grad auf + 50 Grad setzen Dann ist Start Stop deaktiviert.