Pneuservis Praha
Moderátor: řidičBOB
Pneuservis Praha
Poradte me prosim pneuservis, ktery je skutecne overen v Praze nebo okoli.
Potrebuji prezout kola, rad bych aby me zas neznicili gumy atd. Proste nekoho kdo vi co dela.
Idealni vysledek:
- neodrit rafek
- nasadit spravnou stranou
- dat gumu spravne teckou k tecce na rafku
- VYVAZIT to tak aby to bylo vyvazne (takze asi i zkontrolovat)
- pri montazi utahnout na spravny moment
- nafoukat vsechny gumy spravne a STEJNE na obou stranach
Ja vim, ze to vypada, ze nechci tak moc, ale opravdu mam zkusenost, ze je to velky problem.
Bylo by uzasne, kdyby byli schopni prijmout pisemnou objednavku, kde by byli napsane ty kroky, ktere udealaji, a ze to udelaji spravne.
Potrebuji prezout kola, rad bych aby me zas neznicili gumy atd. Proste nekoho kdo vi co dela.
Idealni vysledek:
- neodrit rafek
- nasadit spravnou stranou
- dat gumu spravne teckou k tecce na rafku
- VYVAZIT to tak aby to bylo vyvazne (takze asi i zkontrolovat)
- pri montazi utahnout na spravny moment
- nafoukat vsechny gumy spravne a STEJNE na obou stranach
Ja vim, ze to vypada, ze nechci tak moc, ale opravdu mam zkusenost, ze je to velky problem.
Bylo by uzasne, kdyby byli schopni prijmout pisemnou objednavku, kde by byli napsane ty kroky, ktere udealaji, a ze to udelaji spravne.
Re: Pneuservis Praha
Bestdrive
no to jo hlavne ten v Karlíně...zásadně nedoporučuju
Smíchov a Libeň naopak ano, Chára na Rohanským taky
ale nakonec vždycky záleží na posledním článku
Smíchov a Libeň naopak ano, Chára na Rohanským taky
ale nakonec vždycky záleží na posledním článku
No, pokud jim to dáš na papíře v těchto krocích, a ještě to co chceš zopakuješ při předání, tak věřín že by to mohli udělat ke spokojenosti v AutoVHS v Hostivaři v areálu kovošrotu. Mají i web. Nazouvali mi lakovaná alu kola i s TPMS, a jsem spokojen. Vzduch jsem si ovšem dofoukal pak ještě sám na vyšší hodnotu.
Nejsem s jisty jestli to myslis vazne nebo ironicky.
No, tak napůl. To co chceš není o technice, ale o lidech. A tam vím že je mechanik, který - když se mu vše vysvětlí - tak se poctivě snaží aby vyhověl. Se mnou tam opravoval čerpadlo na nádrži do desíti v noci abych mohl odjet na dovolenou, nebo jsme dlouho hledali na zvedáku kde něco skřípe na podvozku, což mne hrozně rozčilovalo. A pneuservis umí, akorát ta garáž ve kterí to má nebudí zcela důvěru, ale práce se v ní odvede dobrá. Tož tak.
Proto hledam pneuservis, kde je prave schopnst lidi zarucena. Napr. vyvazeni by asi slo trochu oproti lidskemu faktoru zabezpecit pouzitim zarizeni co vyvazuje uchycenim za srouby.
Pripadne jestli tu nekdo treba nema potrebne stroje doma.
Pripadne jestli tu nekdo treba nema potrebne stroje doma.
Naposledy upravil(a) evlo dne stř 01 říj 10:39, celkem upraveno 2 x.
Tak až někoho takového najdeš, kdo to udělá napoprvé bez dohledu, v ČR, dlouhodobě na 100%, dej vědět. Takovej zázrak hledám už léta.
Jezdím sem http://www.pneuprochazka.cz/cakovice a jsem spokojený. M2 stačí, že auto přezujou rychle, umejou při tom disky i gumy, správně to vyváží, dostanu kafe. Samozřejmě, že nic neodřou, pneu uschovají a neztratí.