Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
Uz jsem to dohledal. Tuning-Mlada Boleslav. Spoiler neni zrovna levnej (3700,-) ale stoji za to.Objednano:-))
Je tam toho spousty i na jine znacky aut. www.spoilercentrum.cz
Je tam toho spousty i na jine znacky aut. www.spoilercentrum.cz
Me to naopak prijde ze je to dost povedenej doplnek.Nic prehnanyho.Nic preplacanyho.Opticky snizi vuz,doda sport.vzhled.
Vyrobeno z TVU certif.mater. ABSplast.Odolny vuci vlivum pocasi(popripade za cas nechas striknout) Jednoducha montaz.
Nejsem fanda tuningu,ale todle neurazi.Rikam,vydel jsem par fotek s timle doplnkem a tomu autu to proste sedne.
Jasny,je to o vkusu
Vyrobeno z TVU certif.mater. ABSplast.Odolny vuci vlivum pocasi(popripade za cas nechas striknout) Jednoducha montaz.
Nejsem fanda tuningu,ale todle neurazi.Rikam,vydel jsem par fotek s timle doplnkem a tomu autu to proste sedne.
Jasny,je to o vkusu
před chvílí sem na I/16 mezi Pičínem a MlBol dojel, chvíli jel za, pak předjel FIII HB bez maskování - v černé, bílá střecha, bílá alu kola cca 17", jeden lauf vlevo ohnutý dolů, bez označení motorizace na zelené eFce.... moc mu to nejelo... dyzajnově je to silně nelíbívé, nevyvážené, nelahodící oku - jsou tam sice hrany ne obliny, zaplaťpanbu), ale jinak je to zezedu zpatchantělé stilo, zepředu vytuzený rapid.... bléééééé kabaň asi musel být dost zhulenej....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jak zní na jedom z alb Tří sester: Ona je to sice sračka, ale reklama se tomu udělá tak jako tak a lidi si to stejně koupěj
Pravda vyděsí
Hranatý volant mě pořád sere. Tak nějak jsem očekával, že si na to zvyknu, ale pořád se mi to nedaří. 3týdny, 3500km a rozčiluje mě to pořád stejně. Bauchspeck nesmysl.
Pravda vyděsí
skautík po generálce nastartoval, nikde sa nepotkal žádný píst a ventilem... a vypadá to, že i pojede....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.