Denni sviceni s blinkrem
Denni sviceni s blinkrem
Zdravím, koupil jsem denní svícení s homologací e4 a rl00 0087 (viz obrázek). Mám dotaz zda je mohu normálně připojit a nebát se zda budu pokutován. Fungují nějak takto: https://www.youtube.com/watch?v=R9VNSxFh7kM
Díky za rady.
Re: Denni sviceni s blinkrem
Celkem záludná otázka. Novější auta to sice mají, ale nikdy jsem se nesetkal s tím, že by to mělo auto dodělávané.
Nejlepší by asi bylo zajet si na nejbližší stanici STK a zeptat se na to. Ikdyž dost možná se ani tam odpovědi nedočkáš.
Nejlepší by asi bylo zajet si na nejbližší stanici STK a zeptat se na to. Ikdyž dost možná se ani tam odpovědi nedočkáš.
Díky za odpověď, kdyby měl někdo nějakou radu, zkušenost:) Uvítám cokoli. Dík
no DRL se mají při blikání ztlumit, ale jestli uplně vypnout to nevim nevim
Denní svícení jsem viděl vypínat (tlumit) u aut, které to mají integrované do světla.
Např. u BMW se ale netlumí.
Např. u BMW se ale netlumí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Dá se to nainstalovat bez těch blinkrů? S těmi obávám se neprojdeš.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Samozřejmě, že to jde nainstalovat bez blinkrů. No rozdíl mezi "obyč" verzí a s blinkrama je více než dvojnásobek ceny, takže by to byla celkem ztráta.
No mně přijde jako ztráta ty blinkry zapojit, ale to je věc vkusu. Nějaký skrytý vypínač by to neřešil?
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Nesoudím věc vkusu. Ta ztráta byla myšlena finančně.