BMW Divize
Re: BMW Divize
323i "stock" má 125kW..... co já vím, esli tohle byl stock? měl tam m-paket, vzadu široký gumy, do kila sem mu utíkal snadno, mezi 100 a 200 skoro vůbec (jedině dyž sem to drtil v omezovači) nad 200 byl rozdíl ve prospěch 316i docela výrazný (pod plným, samozřejmě)...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jedno sériové coupé by se našlo - nově MB AMG-GT. První co mě u něj střelilo do očí...Vrooom píše:Co tam pisou, nechce se mi to prepisovat do translatoru
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Michal ti vyprávěl o našem srovnání, nebo co?Snowman000 píše:No 323i ma 125kW....skor by som tipoval ze 316ixT je nejaka pokazena...kedze 323i je na tom jemne horsie ako Octa II 1,8TSI...
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Podle mě to nemohla být úplná série. Kolik ti váží brambor? 323 E46 má 1445 kg, pochybuju, že tvoje auto je o tolik těžší, že by to smazávalo 75 kW a cca 50 Nm.pavproch píše:323i "stock" má 125kW..... co já vím, esli tohle byl stock? měl tam m-paket, vzadu široký gumy, do kila sem mu utíkal snadno, mezi 100 a 200 skoro vůbec (jedině dyž sem to drtil v omezovači) nad 200 byl rozdíl ve prospěch 316i docela výrazný (pod plným, samozřejmě)...
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
a taky pekelne dlouhe prevody - tam bych hledal zakopaneho psa
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jj, taky tak.... to potem aji 320Nm s tím strašně zápasí....
mno, asi to (3er) krapet pošteluju.... a to nejen podvozek (KW už je doma, lehká kola taky - ta by mohla výrazně přispět dynamice, tak jako u m4Zlíka, čekám na sway bars z U.S. of A. a musím si v Cartecu vyzvednout nové silenbloky - pak už 3er dostane do ruky Michal)... přes louži už za mnou letí koudelná silová krabička od burgerových tuninkářů (sem na ten zázrak velmi zvědaff) - a když to bude na guvno (průkopník slepých uliček
), tak při další cestě do Reichu to nechám přemapovat...
a pak nějaký 323i uvidí, zač je teho lokeť....
PS: esli by nebylo levnější a lepčí vyměnit pilota, že?!?![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
![Love struck :x](./images/smilies/8.gif)
a pak nějaký 323i uvidí, zač je teho lokeť....
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
PS: esli by nebylo levnější a lepčí vyměnit pilota, že?!?
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Mohu poprosit o překlad?přes louži už za mnou letí koudelná silová krabička od burgerových tuninkářů
![Wave :-h](./images/smilies/103.gif)
RWD
IMHO má objednaný powerbox od nějakých amerických tunerů...d1.8t píše:Mohu poprosit o překlad?přes louži už za mnou letí koudelná silová krabička od burgerových tuninkářů
![Pirate :ar!](./images/smilies/116.gif)