Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ExFun
Letec

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od ExFun »

sag se nastavuje foukáním
Back to basics.
Příčina -> následek
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

dik za odkaz, zajimave cteni. to mi pripomenulo, ze si asi budu muset taky poladit posed
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

nevrtej do posedu dokud pokud tě nic nebolí. případně pokud na tom trváš tak si poznač jak jsi to měl. může se to projevit později.
Pravda vyděsí
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

ExFun píše:Člověče já bunny neumím do teď :( Jsem se dávno naučil skákat oběma a blbě se to přeučuje :(
ted mi doslo... ja bunny rikam preskoku prezkazky oboukolmo. ale nejdu u toho nejprve na zadni a pak hop :-). toz to asi rikam blbe, ze :-D
Brus píše:nevrtej do posedu dokud pokud tě nic nebolí. případně pokud na tom trváš tak si poznač jak jsi to měl. může se to projevit později.
boli, samo, ze boli. rit me boli :-D. bral jsem to spise ohledne takovych tech teorii, jaky ma byt kde uhel a sedlo vpred/vzad.... kvuli efektivite a namahani kloubu
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Brus má pravdu. Když tě kromě neosezené řitě nic nebolí, je to ok. Žádný univerzální posed neexistuje - někdo radši nataženější, někdo vzpřímenější. Nějaká biomechanika funguje, ale na naší úrovni nestojí za to roztáčet spirálu pekla řešení posedu...
Back to basics.
Příčina -> následek
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Tak takovou garaz bych bral :x Zatim mam jen to kolo ... :-D
Obrázek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

to mně v garáži aji nějaké to brmbrmbrm stojí, bajk taky, ale.... bajk je už asi měsíc na zimním spánku ..... v kouli bahna.... se mi po posledním výletu ho nějak nechtělo umýt.... :p

už ho mejt nebudu, až na jaře.... :D
(a ex navzdory reba násilně předělaná na jednoluft furt vidluje jak má.... :x )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Jedu na par dni na kola na Horni Becvu - nekdo nejaky tip kam vyjet, resp. cemu se vyhnout? Pojedu s polovickou takze teren pro trek kola prosim. Kdyby bylo hnusne tak bych zajel do Koprivnice do muzea Tatry, stoji to za to treba i kdyby bylo hezky? Dik
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

to je můj rajon...

z HBečvy vede jediná cyklostezka do Rožnova a Valmezu - minimálně do rožnova to není až tak strašné, je to členité a vděčné... a zpět z rožnovato můžete vzít na Tylovice, hažovice, vigantice, Hutisko, tam směr pr. bečva zpět na cyklostezku

z HBečvy kolem mečůvky na martiňák (lesní asfatka, v závěru kuwa do kopca) ocuto na Pustevny (zase lesní asfaltka s asi 500m poloterénní vložky), z pusteven na skalíkovu louku a pak po důchodcovské na Mír a dolů do rožnova

nebo z pusteven dolů na frenštátskou stranu, od hotelu ráztoka zpět masivem nořičáku po lesních cestách na hřeben mezi pustevnama a čertovým mlýnem (myslím to je značené jako zyklostezka, vše lesní asfaltky)

nebo z ráztoky směr čeladná ke golfovému hřišti, skrz něj do podoláneckého údolí a jím nahoru (v závěru po žluté turnačce (opět celé lesní asfaltky) na Martiňák

nebo z Hbečvy kolem přehrady po staré cestě k Sachovi (kus se musí po hlavní), pak zase kus oklikou po staré cestě apak kus po hlavní na rozcestí ebeka a tam doleva po I/56 (kamiony tam fčíl nesmí) až na mezivodí nebo dokonce až na bílou a zpět

z mezivodí sa to dá zokruhovat přes sedlo kladské do podolánek a pak zpět na martińák

no a klasika Hbečva-Pr. bečva-zavadilka - pustevny (po cestě)

(kromě té cyklostezky do Rožnova jsou to ale všechno trasy s velkým převýšením (500m+),
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

pavproch píše:směr čeladná ke golfovému hřišti, skrz něj
Teď si nevybavuju jak je to na Čeladné, ale minulý týden jsem jednoho pošahaného sebevraha s pumpičkou mezi půlkama málem trefil v Šilheřovicích.

Dobrá rada: Pokud golfu nerozumím, na hřiště nelezu. Je to dost adrenalinová zábava.
2.9T RWD
Odpovědět