"Tichý" asfalt?!?!
Moderátor: řidičBOB
"Tichý" asfalt?!?!
Dojem č. 4 z dnešního cestování po Říši...
A7 někdse okolo Gottingenu: opravují tam kus dálnice (ze 2 pruhů dělají tři) - na cca 4 km se napočítal asi milion dělníků, stotisíc bagrů a tarovek a nejmíň 10 jeřábů - a i když byl podvečer, tak kmitali jaxfiňa.... naši soudruzi z ŘSD sa mají ještě hooodně moooc co učit...
ale: v jednom zúžení a převedení do protisměru (už upraveného na 3 pruhy) sem měl pocit, že sem ohluchnul.... jaxem tam vjel, tak VEŠKERÝ hluk od pneumatik zmizel (ale opravdu úplně) a okolo mě bylo úplně "hlucho" - po pár kilometrech sem vjel z5 na neopravený úsek a najednou kolem mě bylo hlučno jak na diskotéce....
wtf? co to bylo za asfalt?
A7 někdse okolo Gottingenu: opravují tam kus dálnice (ze 2 pruhů dělají tři) - na cca 4 km se napočítal asi milion dělníků, stotisíc bagrů a tarovek a nejmíň 10 jeřábů - a i když byl podvečer, tak kmitali jaxfiňa.... naši soudruzi z ŘSD sa mají ještě hooodně moooc co učit...
ale: v jednom zúžení a převedení do protisměru (už upraveného na 3 pruhy) sem měl pocit, že sem ohluchnul.... jaxem tam vjel, tak VEŠKERÝ hluk od pneumatik zmizel (ale opravdu úplně) a okolo mě bylo úplně "hlucho" - po pár kilometrech sem vjel z5 na neopravený úsek a najednou kolem mě bylo hlučno jak na diskotéce....
wtf? co to bylo za asfalt?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Re: "Tichý" asfalt?!?!
Dotýkali se kola asfaltu?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
chlopi, tož kura dělajtě si srandu třeba z wožraly na hradě....
Jo to znam, asi 5min jsem si pak rikal co mam s autem, proc to huci Nemci no..
Tichý asfalt se najde i v ČR. Nějakou dobu už je např. v Praze na magistrále směrem z centra. Bude i na právě rekonstruovaném úseku D1 za Prahou. Do asfaltové směsi se přidává guma.
https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=tich%C3%BD+asfalt
https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=tich%C3%BD+asfalt
ty woe, to mě fakt nenapadlo se podívat strejdovi gůglovi pod sukně....
ale ze by to byl takovy rozdil co pise PP to neni teda, asi tam maj naky tissi
me vubec prijde ze dnes ten tissi je stejne hlucny jako byl normalni asfalt driv nez se jako zacal zdrsnovat
me vubec prijde ze dnes ten tissi je stejne hlucny jako byl normalni asfalt driv nez se jako zacal zdrsnovat
tady fakt ty 4km byly úplně bez hluku zespoda, ale fakt úplně.... jako dyž to někdo dá na uši "selektivní" sluchátka...
-
- Adept autoškoly
u nas na vsi do nej pridavali pernik