V aute taky koukas na radicku?mmira píše: pak jsem zjistil, ze u pacek razeni nemam indikatory. to jsem mel za uplne automatickou vec, to budu muset doplnit, bo se furt nechcu divat, co mam vzadu "zarazeno"
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
At to pekne jezdi a lip se o nej starej
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
Moderátor: řidičBOB
V aute taky koukas na radicku?mmira píše: pak jsem zjistil, ze u pacek razeni nemam indikatory. to jsem mel za uplne automatickou vec, to budu muset doplnit, bo se furt nechcu divat, co mam vzadu "zarazeno"
Jezdíval jsem na kole hodně tvrdě, stejně jako kamarádi a že by ALU po 6 letech prasklo?ExFun píše:2 Pozn.
1) primárně bych se díval na záruku. Al kolem 6. roku praskne. . .
A teď ještě o červené karkulce. Prý tvrdě a rám vydržel 6+ letJelass píše:Jezdíval jsem na kole hodně tvrdě, stejně jako kamarádi a že by ALU po 6 letech prasklo?ExFun píše:2 Pozn.
1) primárně bych se díval na záruku. Al kolem 6. roku praskne. . .![]()
Jo, ta kola neměla namotáno desetitisíce km, ale užívání to bohatě vykompenzovalo a že by rámy praskaly. Stalo se, v jednom z xy případu.
OMFG... to bylo to první co sem ulomil z řadičů ešče než sem poprvé vlez na bajka - čert vzal záruku...mmira píše: pak jsem zjistil, ze u pacek razeni nemam indikatory. to jsem mel za uplne automatickou vec, to budu muset doplnit, bo se furt nechcu divat, co mam vzadu "zarazeno.
hele, v aute nemam 10 prevoduVrooom píše:V aute taky koukas na radicku?Zbytecnost ...
vim ja, co tam mam? asi XT. na presmyk indikator nepotrebuju, jen na prehazku.ExFun píše:MMira - jestli máš SLX, tak napiš typovou řadu. Indikátory tady mámbylo první, co jsem vykopl
resp. mám indikátor na přehazku. U přesmyku vyměním indikátor za záslepku (kdyby se mi někdy pomotala palice a chtěl tam smyk vrátit)
paradoxem je, ze na tom prvnim, jak jsem to mel na volno, problem nenastal ani jeden.pavproch píše:btw, tlamy kvůli SPD - tím sme si prošli úplně fšici - já mám za sebou dvě - jednu na světlech ve městě a druhou s trojným saltem včetně bajku až do řeky Moravice včetně koupele...
když myslíš, já tě nebudu převědčovat o tom, že to co píšeš je hloupost. Jezidl jsi někdy street , trial nebo dh?ExFun píše:
A teď ještě o červené karkulce. Prý tvrdě a rám vydržel 6+ let
cove nemam, bo jezdim v kratasechpavproch píše:a chránič na převodníku aby sa ti tam nenamotal noháv máš?