kdyz se udrzi vaha okolo tuny a vykon se dostane nekam mezi 180k a 190k, tak bych z toho strach vubec nemel. parkrat jsem jel blahe pameti opelem speedster turbo, ktery mel asi 950kg a 200k a nebylo moc aut, co by s tim na silnici, zvladly drzet krok.evlo píše:Me zadni lampy prijdou super
Ceho se obavam nejvic ted je, ze to bude mit i s nejlepsim motorem pod 200koni.
Mazda MX5 (Miata)
-
- Autoškolák
Re: Mazda MX5 (Miata)
No uvidime jak to pojede az bude nekde k vyzkouseni. Se seriovou NC 2.0 predjizdeni na silnich kde se jezdi rychleji neni zrovna komfortni.[/quote]
Nestras, zrovna jsem o ni zacal uvazovat (o NC 2.0)
Nestras, zrovna jsem o ni zacal uvazovat (o NC 2.0)
ono se není moc co divit... ve větších rychlostech už nižší váha není rozhodující, rozhodující je velikost stáda pod kapotou... a (bohužel) neska velká většina octávek, prassatů, mondejí a tak, těch kobyl tam má okolo 150....to sa potem blbě předjížďa se 180.... občas aji 272 má hoooodně moc práce....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
a nebo vzit 1,8 a krapet natlakovat.. na 200+ koni
Ale kdepa koně, ale s nárůstem Mk je dneska díky rozšíření turba větší adrenalin předjíždět. Když jsem před 5 lety koupil MG (160k,176Nm, 1060kg), tak byla předjíždění hračka - ani nebylo třeba moc šaltovat. Dneska musím koně hodně prohnat k omezovači, abych se dostal před joudu, co jen přišlápne plyn... Ale jak skončí rovinka, mizím jim ze zorného pole a naopak dojíždím ty, co jsem na předešlé několikakilometrové rovince před sebou ani nezahlédl...
Výkonu se člověk stejně rychle nasytí, ale dobře projeté esíčko udělá radost vždycky....
A o tom vždycky byla i Miata, ne ?
Výkonu se člověk stejně rychle nasytí, ale dobře projeté esíčko udělá radost vždycky....
A o tom vždycky byla i Miata, ne ?
MG - radost až na kost.
V době kdy běžná konfekce (např. OIII 2.0TDI) má stovku za 8,5s se s "lightweight" závodí/předjíždí těžko...
2.9T RWD
Chce to light-weight v kategorii 200koní / 500kg .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
jj, už sme to tu psali mockrát, že dnešní foukané dvoulitry (a je jedno, elsi papají lehkou nbeo těžkou frakci ropy) se dají pozávodit jen s velkým úsilím.... fčera na německých autobahnech opět potvrzeno....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tohle by se mi libilo
je pravda, ze s moji 1,8 tsi me taky temer nikdo nepredjede , ale uz me to nebavi..