Není problém ze záznamu určit jedno- či dvoukilometrový úsek a na něm podle času dopočítat průměrnou rychlost. I se započtením všech nepřesností, který takto mohou vzniknout, budou schopni prokázat značné překročení 90 km/h.Weeper píše:... že nemaj změřenou vzdálenost ...
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
-
- Autoškolák
Re: Hon na piráty
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
proč by jej určovaly ze záznamu, když ujetou vzdálenost zaznamenává PolCam automaticky? Ale tudy by cesta stejně nevedla, protože tady by nebyly splněny podmínky pro měření.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Proc by nebyly, u usekoveho mereni to jde.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Nevíte někdo, jestli fotka v tomto: http://www.novinky.cz/krimi/347017-mlad ... eujel.html článku je z Rameru nebo z Polcamu? Mají tam pěknou hrubku.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
toho jsem si všiml už i v tom zaznamu z motopolcamu DYSK asi jako PYSK anebo neco od daktyloskopie
před chvílí na I/56 okolo šanců 2 motohlídky, zřejmě naháněly motorkáře, bo jich tam bylo jak much.... poprvé v životě sem potkal motohlídku...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tamtudy jsem proletel vcera - od bytce nad sance, zpet a pak dolu pres becvy. jednu chvili se tam za me "povesil" nekdo s pandou 4x4, tak jsem premyslel, zda to ty, ale tohle bylo neco novejsiho.
no a proc to rikam - nikde nikdo, cesty prazdne. od bytce az po odbocku na bilou jsem celkem predjel tak 10 aut, z toho 5 najednou uz na nasi strane.
no a proc to rikam - nikde nikdo, cesty prazdne. od bytce az po odbocku na bilou jsem celkem predjel tak 10 aut, z toho 5 najednou uz na nasi strane.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nemají tam hrubku... PolCam je původem zařízení z PL.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To by tam ale pak neměli mít česky napsáno změnit, takže podle mě to hrubka je.řidičBOB píše:nemají tam hrubku... PolCam je původem zařízení z PL.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...