Clio RS 200 EDC, VW Beetle Sport 2,0 TSI nebo jiné?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
retron
Letec

Re: Clio RS 200 EDC, VW Beetle Sport 2,0 TSI nebo jiné?

Příspěvek od retron »

to by mě taky zajímalo, v Imofa mi Giuliettu ochotně půjčili a celkově byli vstřícní, ovšem to čemu se dá říkat sleva bylo pouze na IČO anebo na předváděčku
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Já sem konkrétní čísla psát nebudu, říkám jenom, že při zájmu o Giuliettu resp. sportovně laděné auto téhle kategorie stojí za to zajít k nějakému rozumnému (!) prodejci Alf a zeptat se, co by se dalo s cenou udělat. Taky nezapomínejte, že Giu teď dostala lehký FL (větší technické změny se týkají jen QV 1750 TBI a 2.0 JTDm), ale na skladech jsou ještě předFL auta...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

nenapadny.sofer píše:(...) Souvisí to s tím, že dalšího nejbližšího dealera mám zhruba 100 km daleko a vážně by se mi nechtělo jezdit do servisu 100 km např. v nouzáku, obzvlášť při sravosti Alf. :D (...)
Sravost Alf je mýtus z dob, kdy byl Šemík ještě hříbě ;) , ale 100 km na servis je otrava, a to i s velmi spolehlivým autem, to uznávám.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Přišel jsem sice až teď, ale...... pokud je rozpočet 700tKč, tak z výše uvedených dvou bych si vybral to třetí. A jak psal řBob, za 700 tKč při troše snahy seženu novou Cupra R v manuálu a ještě mi zbude na prodlouženou záruku. Připomínám, že vpředu je mechanický samosvor. V interiéru se najde nějaký plastový prohřešek, ale za nové auto v uvedené cenové kategorii férová nabídka.

Na tu předváděčku by mohla být cena lepší. Volba barvy je dle každého jezdce. Bílá je trochu provar, to je pravda, ale mě na tom autě nevadí.

Jinak popíračům koncernu (ani já nejsem žádný fanda) doporučuji si Cupra R v manuálu vyzkoušet. Za ty prachy s 4 letou zárukou podle mě stojí za zvážení. Teda pokud chci výkon a neřeším, jestli spotřeba je 9, 10 nebo 12.
Odpovědět