Clio RS 200 EDC, VW Beetle Sport 2,0 TSI nebo jiné?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
M.Z.
Letec

Re: Clio RS 200 EDC, VW Beetle Sport 2,0 TSI nebo jiné?

Příspěvek od M.Z. »

Mě se Leon taky docela zamlouvá.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
nenapadny.sofer
Pan Řidič

Příspěvek od nenapadny.sofer »

Tak Beaumontovi se nemůže Leon zamlouvat už z principu, anžto je to koncern... :D A nevim, co znamená reálná cena u Alfy. V životě jsem potkal jen málo větších kokotů, než byl prodejce Alfy, kde jsem se byl na Giuliettu zeptat, když jsem se loni praštil do hlavy a uvažoval jsem, že bych ji koupil.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ač také nejsem zastánce Seatů, tak Leon Cupra mne velmi příjemně překvapil... Má to opravdu fantastické jízdní vlastnosti...a za tu cenu je to velmi rychlé a nenápadné auto.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
xh5
Spolujezdec

Příspěvek od xh5 »

Díky všem za reakce.

U Clia RS je sice automat, ale zase je možné využít režimu Race a řadit manuálně - pro využití na delší jízdy. Po městě člověk využije spíše automat.

Leon Cupra vypadá velmi dobře. Výkonné a stále spořivé auto.

Pokukuji teď po Fiestě ST, která vypadá rovněž libově. V porovnání s Leonem bych i ušetřil.

Při hledání mě zaujal i Citroen DS3 Racing, ale spotřeba je docela vysoká. No, vypadá to na pár testovacích jízd. :)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

xh5 píše:Díky všem za reakce.

U Clia RS je sice automat, ale zase je možné využít režimu Race a řadit manuálně - pro využití na delší jízdy. Po městě člověk využije spíše automat.

Leon Cupra vypadá velmi dobře. Výkonné a stále spořivé auto.

Pokukuji teď po Fiestě ST, která vypadá rovněž libově. V porovnání s Leonem bych i ušetřil.

Při hledání mě zaujal i Citroen DS3 Racing, ale spotřeba je docela vysoká. No, vypadá to na pár testovacích jízd. :)
nechcu být špatným prorokem, ale tohle stejně skončí u RS TDi .... :ymhug:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

:D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
hothatchshop.cz
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hothatchshop.cz »

Pokud vezmeš koncern, tak je tu výhoda v defakto neomezených dalších úpravách. GTI Performance se dá lehce dostat na 340-350hp. Cupra zase pak na 360-400hp.
E85
...alias BHudak na AR
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

nenapadny.sofer píše:Tak Beaumontovi se nemůže Leon zamlouvat už z principu, anžto je to koncern... :D (...)
Teď mi křivdíš, takové Lambo taky patří do koncernu VW a proti tomu jsem nikdy neřekl/nenapsal křivého slova ;)
nenapadny.sofer píše:(...) V životě jsem potkal jen málo větších kokotů, než byl prodejce Alfy, kde jsem se byl na Giuliettu zeptat, když jsem se loni praštil do hlavy a uvažoval jsem, že bych ji koupil.
A jak souvisí jeden pitomec prodejce s dosažitelnou slevou u jiných prodejců / dealerů?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

pavproch píše:nechcu být špatným prorokem, ale tohle stejně skončí u RS TDi .... :ymhug:
Chtělo by se mi říct no a co, hlavně že bude majitel spokojen...ale kdo to má čichat :-) Dilemata typu jestli u auta ve zmiňované cenové relaci při projektované životnosti kolem 150-200tis. km budu mít spotřebu 7 nebo 9 litrů na na sto asi nikdy nepochopím.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
nenapadny.sofer
Pan Řidič

Příspěvek od nenapadny.sofer »

beaumont píše: Teď mi křivdíš, takové Lambo taky patří do koncernu VW a proti tomu jsem nikdy neřekl/nenapsal křivého slova ;)
Však já to myslel napůl žertem, tak se omlouvám, pokud se tě to nějak významně dotklo. :)
beaumont píše: A jak souvisí jeden pitomec prodejce s dosažitelnou slevou u jiných prodejců / dealerů?
Souvisí to s tím, že dalšího nejbližšího dealera mám zhruba 100 km daleko a vážně by se mi nechtělo jezdit do servisu 100 km např. v nouzáku, obzvlášť při sravosti Alf. :D Proto jsem ani neprováděl další rešerši. Jen mě prostě zajímá, jaká je teda reálná cena, za kolik se dá Giulietta koupit, protože máš pravdu v tom, že ten ceník je spíš materiál k pobavení...
A ano, v kategorii supersportů se s hůř dostupným servisem asi musí počítat, ale u hatchbacku nižší střední třídy mi to přijde docela fail.
Odpovědět