Clio RS 200 EDC, VW Beetle Sport 2,0 TSI nebo jiné?
Re: Clio RS 200 EDC, VW Beetle Sport 2,0 TSI nebo jiné?
Mě se Leon taky docela zamlouvá.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
-
- Pan Řidič
Tak Beaumontovi se nemůže Leon zamlouvat už z principu, anžto je to koncern... A nevim, co znamená reálná cena u Alfy. V životě jsem potkal jen málo větších kokotů, než byl prodejce Alfy, kde jsem se byl na Giuliettu zeptat, když jsem se loni praštil do hlavy a uvažoval jsem, že bych ji koupil.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ač také nejsem zastánce Seatů, tak Leon Cupra mne velmi příjemně překvapil... Má to opravdu fantastické jízdní vlastnosti...a za tu cenu je to velmi rychlé a nenápadné auto.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Díky všem za reakce.
U Clia RS je sice automat, ale zase je možné využít režimu Race a řadit manuálně - pro využití na delší jízdy. Po městě člověk využije spíše automat.
Leon Cupra vypadá velmi dobře. Výkonné a stále spořivé auto.
Pokukuji teď po Fiestě ST, která vypadá rovněž libově. V porovnání s Leonem bych i ušetřil.
Při hledání mě zaujal i Citroen DS3 Racing, ale spotřeba je docela vysoká. No, vypadá to na pár testovacích jízd.
U Clia RS je sice automat, ale zase je možné využít režimu Race a řadit manuálně - pro využití na delší jízdy. Po městě člověk využije spíše automat.
Pokukuji teď po Fiestě ST, která vypadá rovněž libově. V porovnání s Leonem bych i ušetřil.
Při hledání mě zaujal i Citroen DS3 Racing, ale spotřeba je docela vysoká. No, vypadá to na pár testovacích jízd.
nechcu být špatným prorokem, ale tohle stejně skončí u RS TDi ....xh5 píše:Díky všem za reakce.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- hothatchshop.cz
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vezmeš koncern, tak je tu výhoda v defakto neomezených dalších úpravách. GTI Performance se dá lehce dostat na 340-350hp. Cupra zase pak na 360-400hp.
E85
...alias BHudak na AR
...alias BHudak na AR
Teď mi křivdíš, takové Lambo taky patří do koncernu VW a proti tomu jsem nikdy neřekl/nenapsal křivého slovanenapadny.sofer píše:Tak Beaumontovi se nemůže Leon zamlouvat už z principu, anžto je to koncern... (...)
A jak souvisí jeden pitomec prodejce s dosažitelnou slevou u jiných prodejců / dealerů?nenapadny.sofer píše:(...) V životě jsem potkal jen málo větších kokotů, než byl prodejce Alfy, kde jsem se byl na Giuliettu zeptat, když jsem se loni praštil do hlavy a uvažoval jsem, že bych ji koupil.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Chtělo by se mi říct no a co, hlavně že bude majitel spokojen...ale kdo to má čichat Dilemata typu jestli u auta ve zmiňované cenové relaci při projektované životnosti kolem 150-200tis. km budu mít spotřebu 7 nebo 9 litrů na na sto asi nikdy nepochopím.pavproch píše:nechcu být špatným prorokem, ale tohle stejně skončí u RS TDi ....
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
-
- Pan Řidič
Však já to myslel napůl žertem, tak se omlouvám, pokud se tě to nějak významně dotklo.beaumont píše: Teď mi křivdíš, takové Lambo taky patří do koncernu VW a proti tomu jsem nikdy neřekl/nenapsal křivého slova
Souvisí to s tím, že dalšího nejbližšího dealera mám zhruba 100 km daleko a vážně by se mi nechtělo jezdit do servisu 100 km např. v nouzáku, obzvlášť při sravosti Alf. Proto jsem ani neprováděl další rešerši. Jen mě prostě zajímá, jaká je teda reálná cena, za kolik se dá Giulietta koupit, protože máš pravdu v tom, že ten ceník je spíš materiál k pobavení...beaumont píše: A jak souvisí jeden pitomec prodejce s dosažitelnou slevou u jiných prodejců / dealerů?
A ano, v kategorii supersportů se s hůř dostupným servisem asi musí počítat, ale u hatchbacku nižší střední třídy mi to přijde docela fail.