Pěkný, kurva, pěkný. Jakýho drona používáš na natáčení z výšky?Moucha píše:trochu jsem poladil video kdyby to někoho zajímalo, z Rumunska
https://vimeo.com/104955506
Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Moderátor: řidičBOB
Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice
Kurňa, a to jsem chtěl přestat utrácet!
BTW hádám, že zrcadlovku to asi neunese, co?
BTW hádám, že zrcadlovku to asi neunese, co?
zrcadlovku ne, ale mám takový pocit, že se do vánoc objeví nějaký novější model pro GoPro.. teda lidí/firem co oznamili že bude je docela dost.. a mají být jednodušší
SSS - vdechne tě do života
na OF.cz je nějaký johny55, kterýmu jeho GoPro lítá v kvadrokoptéře....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jou to moje GoPro je taky v kvadrokopteře, jen nové modely mají být vychytanější..
SSS - vdechne tě do života
dojem druhý: nikdy bych neřekl, že mě bude bavit jízda po dálnici.... mýlil sem se.... A7 mezi hannoverem a křížením s A5 je naprosto booooží - není tam kousek rovně či vodorovně.....
Minulý víken jsem jel z Partizánského do Topolčianok přes hřeben mezi vesnicemi Velké Uherce a Skýcov. Kvalita asfaltu za 3 (jak ve škole), ale byl jsem tam sám a krásně jsem si to užil, idkyž bylo po dešti a vícekrát mi zaklepalo ABS do nohy.
Opava - Raduň - Bílovec. Místy sice hodně úzké, ale nový povrch a samá zatáčka, nádhera zato klasická cesta na fulnek je ted oraniště se semafory.
a dnes jsem jel poprvé po tom novém kousku na výjezdu z FM směr Havířov a ta zatáčka je celá opačně klopená a docela výrazně, tam v zimě asi budou často někoho tahat ze škarpy
a dnes jsem jel poprvé po tom novém kousku na výjezdu z FM směr Havířov a ta zatáčka je celá opačně klopená a docela výrazně, tam v zimě asi budou často někoho tahat ze škarpy
Pravda vyděsí
ta byla blbě sklopená odjakživa (teda esli myslíme tu samou - na výjezdu z frýdeckého lesa, před Sedlištěm), esli jo, tak tam bývalý kolega (ešče dyž sem dělal ve Fridexu) rozflákal fofrmana