Mazda MX5 (Miata)
-
- Řidič začátečník
Re: Mazda MX5 (Miata)
už aby tu byla, aby klesly ceny NC
hmmm, tak jako obvykle .... dlouhé natěšen¨é zklamání je střídáno o to větším zklamáním...pavproch píše:kura ten možný "moderní" outfit, to je kráááása....
ten tzv. "tradiční" je teda asitak dyzajnově přitažlivý jako běžná konzernová konfekce
kéž by zvítězila "moderna"
imho naprosto nezajímavý dyzajn.... škoda, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To teda. Už to navíc není ani to malé veselé autíčko. Za mě teda exteriér zklamání, ale počkám si ještě na reálný dojem..
Autobus a malé veselé autíčko
Mne se to libi , ma to pekne jednoduchy design. Bude pomalu starnout. V dnesni dobe vypada ok i prvni generace mx5
a 180k na tunovy auticko je fajn.
Obvzvlast se mi libi interier
a 180k na tunovy auticko je fajn.
Obvzvlast se mi libi interier
Jako jednoduchý design si představuji NA. Tohle vypadá zepředu jako kapr po botoxu a zadek pro změnu jako smutný pulec Profil je ok..A tu anténu si mohli v roce 2014 už taky odpustit.. Interiér super, tam není moc co vytknout..
Nahodou.., az na ty zadni lampy celkem super a s tou vahou to bude pecka svezeni.
Me zadni lampy prijdou super
Antena taky paradni - tu beru proste u miaty jako povnnost. Prvni mod co bych dleal kdyby ji tam nedali by byla antena.
Naopak predek se me nezdal, ale uz si rikam, ze vpohode.
Proste klasicka miata - ani vylozene cute, ani agresivni.
Ceho se obavam nejvic ted je, ze to bude mit i s nejlepsim motorem pod 200koni.
V interiru ty drzaky naopoju v miste pro opreni lokte, ale to je detail, z toho se nestrili.
Taky jsem zevadavi jaky bude infotaiment.
Antena taky paradni - tu beru proste u miaty jako povnnost. Prvni mod co bych dleal kdyby ji tam nedali by byla antena.
Naopak predek se me nezdal, ale uz si rikam, ze vpohode.
Proste klasicka miata - ani vylozene cute, ani agresivni.
Ceho se obavam nejvic ted je, ze to bude mit i s nejlepsim motorem pod 200koni.
V interiru ty drzaky naopoju v miste pro opreni lokte, ale to je detail, z toho se nestrili.
Taky jsem zevadavi jaky bude infotaiment.
Mirne pod 200 koni s vahou pod tunu by ti nestacilo? Zabavu by to melo zarucit...
Údajně bude mít elektrický posilovač. To není dobrá zpráva.
No uvidime jak to pojede az bude nekde k vyzkouseni. Se seriovou NC 2.0 predjizdeni na silnich kde se jezdi rychleji neni zrovna komfortni.Raďas píše:Mirne pod 200 koni s vahou pod tunu by ti nestacilo? Zabavu by to melo zarucit...