Onboard videa
Re: Onboard videa
Tady ta zelena sipka, co zhasne rovnou do červené, to je taky pěkné svinstvo (nicméně Lojza to mohl v klidu ubrzdit)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jj - někdy se i mě stane, že to raději projedu, když mi to zhasne vteřinu před vjetím do křižovatky...než aby se mi stréc za mnou podíval do kufru. Ale tohle bylo přísné...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak ona ta šipka obvykle zhasne se značnou rezervou defacto jakoby mezitim problikla ještě oranžová
co ale nechápu je načasování některých semaforů, zhasne šipka a vteřinu na to blikne oranžová a posléze zelená, takže člověk zbytečně dobrzdí a může se znovu rozjíždět, pro Eltodo asi vrchol programování
co ale nechápu je načasování některých semaforů, zhasne šipka a vteřinu na to blikne oranžová a posléze zelená, takže člověk zbytečně dobrzdí a může se znovu rozjíždět, pro Eltodo asi vrchol programování
- GeneHawkins
- Letec
Tomu nerozumím. V jednu chvíli tam šipka je, v druhou není. Nic mezi tím. Dřív to bylo v zákoně uspokojivě řešeno (zmínkou o signálech dvoubarevné soustavy), nyní to bůhvíproč vypadlo.retron píše:tak ona ta šipka obvykle zhasne se značnou rezervou defacto jakoby mezitim problikla ještě oranžová
To je úmyslně právě proto, aby řidiče donutili zpomalit či zastavit. Právě v tu chvíli se totiž souběžně přecházejícím chodcům rozsvěcí zelená, tak aby mohli bezpečně vkročit na přechod.retron píše:co ale nechápu je načasování některých semaforů, zhasne šipka a vteřinu na to blikne oranžová a posléze zelená, takže člověk zbytečně dobrzdí a může se znovu rozjíždět, pro Eltodo asi vrchol programování
[quote="oxik"]Další várka
Ty vole, mel bych te zalovat za ztratu 4 min mojeho zivota. Vetsi blbost sem dlouho nevidel...
Btw nekteri lidi dodrzuji bezpecnou vzdalenost pri predjizdeni, tak se nediv ze ti hned nekdo neuhne ty jelimane
Ty vole, mel bych te zalovat za ztratu 4 min mojeho zivota. Vetsi blbost sem dlouho nevidel...
Btw nekteri lidi dodrzuji bezpecnou vzdalenost pri predjizdeni, tak se nediv ze ti hned nekdo neuhne ty jelimane
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Po delší době menší sestřih. Určitě jsem vám tady chyběl
Jak perfektně zablokovat provoz? Malým rozvážkovým Matizem, který stojí tam kde nemá.
Sebevrah - v noci, ve tmavém oblečení a na druhé straně má chodník.
Sebevrah - v noci, ve tmavém oblečení a na druhé straně má chodník.