byl jsem tam za posledni tri roky dvakrat a doporucuju zajet si do Verdon Gorge... topgear tam etstoval tusim (R)S4 pred par lety a skvela silnice, velice zajimava a rekl bych technicky zajimavejsi nez GG i diky mensi nadmorske vysce atd...problem je ze je tam spousta turistu, karavanu, privesu a podobnych pomalych nesmyslu..ale privstat si rano a jet se tam projet musi byt nadhera...btw je to nejvetetsi krasovy system v evropeMoucha píše:v dubnu jedu do Nice tak to taky prolítam Alpama tam a zpět a zase tam a zase zpět
Best roads in da Europe
Moderátor: řidičBOB
Re: Best roads in da Europe
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ostrov Man a okruh Tourist Trophy.......akorád, že poněkud z ruky a ta jízda vlevo...
Niko nadžanel ko kerdža
batman: Díky za tip, vzhledem k tomu, že tam budu muset vydržet týden tak se tam mrknu
SSS - vdechne tě do života
dost dobre fotky su napriklad tu, ale akurat tam k nim nie je popis ze kde to je:
http://achampetraj.blogspot.com/2010/03 ... st_18.html
http://achampetraj.blogspot.com/2010/03 ... st_18.html
Sem bych se chtel letos podivat, nemel nekdo s touto silnici tu cest? Myslel jsem, ze podobnych cest jsem sjezdil v Rakousku a Nemecku vetsinu, ale zde jsem nebyl a z videa vypada zajimave. Ostatne, video je zajimave i jinymi vecmi nez silnici
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Rosfeldstrasse u Berchtesgadenu? Kdyz uz tam clovek jede, tak doporucuju zastavit a udělat si výšlap na Eagles Nest a zpátky
Jinak nemám možnost porovnávat s ostatníma silničkama jako je GrossGlockner atd atd, ale mě přišla vcelku zajímavá, a hlavně, moc aut po ní nejezdilo
Jinak nemám možnost porovnávat s ostatníma silničkama jako je GrossGlockner atd atd, ale mě přišla vcelku zajímavá, a hlavně, moc aut po ní nejezdilo
2.0i 107kW
Na Orlim hnizde jsem kdysi byl, ale tuto silnici si nepamatuji. Tedy ja tam vlastne nebyl, nebot tam nevedla silnice Ale toto si nepamatuji, mozna jsem to vzdal jeste drive, nez jsem se priblizil a koupil si radeji pohledy v udoli
Skanz3n
Skanz3n
No, pokud chce člověk vyjít na Orlí hnízdo pěšky a chce to mít co nejblíž k autu, tak si musí zakoupit vstupenku na Rosfeldstrasse a jet kousek po ní a zaparkovat někde na prvním parkovišti, a pak ho čeká několika hodinová tůra na Orlí hnízdo
Z toho důvodu tuto silničku také znám... Ale není moc dlouhá.
Z toho důvodu tuto silničku také znám... Ale není moc dlouhá.
2.0i 107kW
Ano, treba na rozdil od GG to nevypada na moznost stravit tam cely den, ale cestou (treba prave na GG) by se to urazit dalo...
Skanz3n
Skanz3n
To rozhodně. Vasim tempem ji budete mit projetou za cca 15min max Ale i cestičky, které vedou k této strasse také nejsou 2x špatné.
2.0i 107kW