Octavia III
Re: Octavia III
kony: Neber to zle, ale jestli takhle rychle reaguješ i na silnici, tak potěš koště
Ať si každý koupí to, co mu vyhovuje, co potřebuje a na co má. Proč kvůli tomu urážet? Diskuze je o názorech a o argumentech - a ty nejlépe vyzni, jsou-li řečené slušně a s respektem k názorům druhých.
Bez problému pochopím, když si někdo koupí OIII RS v naftě. Sám jsem o tom uvažoval, dokud jsem se nesvezl s TSI a dokud jsem si neuvědomil, že chci změnu a tu o dva litry vyssi spotrebu (oproti TDI) si proste muzu dovolit a nebude me to pri kazdem tankovani mrzet. A nemrzi: dnes by me naopak mrzelo, kdybych tenkrat poslechl racionalnejsi cast sveho ja a sel do dieselu.
Souhlasím s Konym - OIII RS je prostě vyborne vybavene auto za dobre penize, v nafte jde o sympaticky jedouci vuz, ale sportovni opravdu neni. Ale Kony to zjevně nepotřebuje - a proto respektujme jeho vyber. Osobne mi sice prijde mit tenhle model v nafte skoda (TDI a TSI se nelisi jen vykonem a pouzitym palivem, jde skutecne o dve rozdilna auta co se celkoveho charakteru tyce), ale proti gustu...
TDI bude za sedm litru jezdit s prehledem - a to i tehdy, kdyz si bude Kony uzivat jeho dynamiky bez prilisnych omezeni.
Bez problému pochopím, když si někdo koupí OIII RS v naftě. Sám jsem o tom uvažoval, dokud jsem se nesvezl s TSI a dokud jsem si neuvědomil, že chci změnu a tu o dva litry vyssi spotrebu (oproti TDI) si proste muzu dovolit a nebude me to pri kazdem tankovani mrzet. A nemrzi: dnes by me naopak mrzelo, kdybych tenkrat poslechl racionalnejsi cast sveho ja a sel do dieselu.
Souhlasím s Konym - OIII RS je prostě vyborne vybavene auto za dobre penize, v nafte jde o sympaticky jedouci vuz, ale sportovni opravdu neni. Ale Kony to zjevně nepotřebuje - a proto respektujme jeho vyber. Osobne mi sice prijde mit tenhle model v nafte skoda (TDI a TSI se nelisi jen vykonem a pouzitym palivem, jde skutecne o dve rozdilna auta co se celkoveho charakteru tyce), ale proti gustu...
TDI bude za sedm litru jezdit s prehledem - a to i tehdy, kdyz si bude Kony uzivat jeho dynamiky bez prilisnych omezeni.
Diky za nazor a pochopeni.Kdyby kazdej to umel podat ,vysvetlit a uvest na pravou miru jako ty.To by jsme se meli na tom svete krasne.
Ok.Priznavam ze jsem se nechal trochu unest,ale jeho nazor a argument znel hodne zvlastne.
Mozna uz mi ujizdi nervy. 7mesicu cekat na sve vysnene auto je vazne dost.Jaro,leto pryc a auto stale nikde....
Za tri tejdny se konecne dockam.
Omlouvam se tem co me spatne pochopili,ale ja stim nezacal.
Ok.Priznavam ze jsem se nechal trochu unest,ale jeho nazor a argument znel hodne zvlastne.
Mozna uz mi ujizdi nervy. 7mesicu cekat na sve vysnene auto je vazne dost.Jaro,leto pryc a auto stale nikde....
Za tri tejdny se konecne dockam.
Omlouvam se tem co me spatne pochopili,ale ja stim nezacal.
Takze to vezmeme poporade.kony píše: Tady musim odpovedet.
Co mas ty vole py.co proti dieslu?? (cituji te) myslis ze to neni motorizace!
Tebe sacuju na toho frajera co v kazdy knajpe vylozi klicky od auta na stul s vysackou svoji znacky a ze ma odjezdeno a pred duchodem se clovek nedopatra...
Predne-normalni/nenormalni kombinace jsem odpovedel Brusovi a to IRONICKY.Inteligent by to v hlave sesrotoval a takle priblbe nereagoval.
Hrstka lidi kolem me. Bracha- ww toureg 3.0TDI V6 r-line 4*4 total vybava.Manzelka- octavka 2.0 TDI cip 125kw Strejda-bmw 3.0 TDI biturbo a to bych mohl pokracovat do nekonecna.Myslis, ze se na to se neda slapnout a jezdit za prijatelnou spotrebu??
Znam lidi ktery jezdili v mercedesu apod a dnes vlastni lllrsa opet v TDI atd.. ono je to milej zlatej o uhlu pohledu cloveka na danou vec.
Humidor psal luxusne o sve spotrebe RSlll TSI. Nema problem pokorit 13l a dlouhodobe jezdit kolem 8-9l. Tim nechci rict nic zleho na TSI.Je to o tridu lepsi motorizace.Otazka zni-kolik lidi si muze dovolit slapat na TSI a nasledne jezdit do benziny dvakrat do tejdne? Je to prece RS tak nebudu lechtat plyn.Jo,ale.....jsou tu jine veci na zvazeni.
IIIRS NENI SPORTOVNI AUTO.Je to pouze stupen vybavy.Nic vic.
IIIRS je velice schopny,rychli,multifunkcni auto za prijatelny penize pro masu lidi.
IIIRS dava na vyber.TSI/TDI. Tak proc bych nemel mit (cituji te) sazomet?!
Vlasnil jsem nekolik motorizaci TDI od 81kw do 135kw a nikdy jsem nemel problem se dlouhodobe vejit do 7 litru.A to jsem nejezdil vlazne. Tak proc bych mel problem ze 7 litry?!
Hele nez vypustit takovej blabol,tak premejslej a pak reaguj.
1) Ze je diesel motorizace vim a respektuji ho v urcitych pripadech, byla to reakce adekvatni tvym predeslym 2 prispevkum, ale asi jsi to, bohuzel, nepochopil, to se hold stava.
2) Proc mne prosimte hned urazis, nic o mne nevis. Klice s sebou do knajpy nenosim, nejsem primitiv, navic na nich nemam visacku znacky, promin.... Asi bych si ji mel poridit, aby si mohl urazet dal.
3) Po teto tve reakci bych se tu se slovy jako inteligence moc neohanel. Nedela to dobrotu.
4) Srovnavat M-B s O3 RS je nemistne - jinak situovany auta, jina cenovka proste nevim jak si k tomu presedani atd. prisel. Jinak ano, znas lidi, co maji v aute naftu, to ja taky. Ale kdyz si myslis, ze budes nafte kdo-vi jak "davat" a bude jezdit zadarmo... No mysli si to dal. Jasne, ze umi naftova O3 RS jezdit v kombinaci za 7, ale ne, kdyz ji budes porad slapat na plyn co to de. Coz si na zacatku vyjadril. Takze si rozmysli, co vlastne chces.
5) Ano,. Humidor to napsal pekne od srdce, o tom zadna a je presne videt, ze vyjma extremu bude nafta jezdit za obdobnou spotrebu - -1-2l coz neni proste rozdil.
6) Staci ti todle jako fakt, ze jsi vypustil blabol spise ty a zacal si tu bezduvodne rejt do Bruse?
BMW Driver M-B worker...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já sic TSI nemám jako svoje primární auto...ale v tom svém jsem od začátku týdne již protankova 210l benzínu a žijukony píše:Otazka zni-kolik lidi si muze dovolit slapat na TSI a nasledne jezdit do benziny dvakrat do tejdne?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak tak, kolikrát už kolem patnáctého až dvacátého v měsící je limit na CCS (20tisíc českých) v prdeli
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tesil jsem se na tvoji reakci a uprime me potesila.Nechame toho protoze to stejne nevyresime.100 lidi-100 nazoru.
Presto si dovolim nesouhlasit s tim,ze jsem se navez do Bruse. Naopak jsem si ze sebe udelal srandu ze mam nenormalni motorizaci,ktera bude jezdit pri slapnuti za 7litru.Ano,mas pravdu.Kdyz pujdu do extremu,tak spotreba bude vyssi,ale atakovat spotrebu 2.0TSI nikdy nebude. Jak rekl Humidor.Pri extremu jezdim za 13+ 2.0TDI bude pri extremu jezdit max.za 10l a to jsou 3 litry doma.Pri dnesnich cenach benzin/nafta je to v celkovym najezdu sakra znat. O to,tu slo...
Na tvuj prispevek jsem reagoval pouze proto,ze nebyl pravdivy a byl sprosty. Cituji te. --hej vole py.co-- no,promin to jsem nedal.
Trochu mi uz brnka na nervy ta 7 mesicni cekacka,proto jsem to komentoval.
Nic.Vse dobry a Skodovkam Zdar !!!
Presto si dovolim nesouhlasit s tim,ze jsem se navez do Bruse. Naopak jsem si ze sebe udelal srandu ze mam nenormalni motorizaci,ktera bude jezdit pri slapnuti za 7litru.Ano,mas pravdu.Kdyz pujdu do extremu,tak spotreba bude vyssi,ale atakovat spotrebu 2.0TSI nikdy nebude. Jak rekl Humidor.Pri extremu jezdim za 13+ 2.0TDI bude pri extremu jezdit max.za 10l a to jsou 3 litry doma.Pri dnesnich cenach benzin/nafta je to v celkovym najezdu sakra znat. O to,tu slo...
Na tvuj prispevek jsem reagoval pouze proto,ze nebyl pravdivy a byl sprosty. Cituji te. --hej vole py.co-- no,promin to jsem nedal.
Trochu mi uz brnka na nervy ta 7 mesicni cekacka,proto jsem to komentoval.
Nic.Vse dobry a Skodovkam Zdar !!!
imho TSI při extrému vezme mnohem víc než 13... za třináct sem jezdíval se kautem (1.8TSI ) a to výrozně pomaleji než neska jezdím s 3er za 12max... a leguán (2.0SI) dyž ho trošku rozdráždím, se nerozpakuje si cucnout ke dvaceti
jo, a kadle-kadle-kadle prostě do osobáku nepatří... dejme tomu kombajn, traktor, lakatoš, tirák jo, ale osobák prostě ne...
jo, a kadle-kadle-kadle prostě do osobáku nepatří... dejme tomu kombajn, traktor, lakatoš, tirák jo, ale osobák prostě ne...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.