Jaký kabriolet ?
Re: Jaký kabriolet ?
Já když vybíral kabrio, tak mi NC 2.0i nepřišla jako spolehlivá a neprůstřelná volba. A už vůbec ne za 150 tisíc.
2.9T RWD
Takže 307cc je lepší volba, ohledně spolehlivosti?
Jako majitel 307CC to snad ani nechci komentovat.
Spíše mi šlo o to, že NB 1.8i je stran spolehlivosti a jednoduchosti lepší volba než NC 2.0i, kterých se s "motorschaden" válí v Německu mraky.
Spíše mi šlo o to, že NB 1.8i je stran spolehlivosti a jednoduchosti lepší volba než NC 2.0i, kterých se s "motorschaden" válí v Německu mraky.
2.9T RWD
-
- Řidič začátečník
To je ale vina Mazdy jen zčásti - NC má ještě debilnější měrku oleje, než NA/NB + má delší interval výměny --> nedůsledný majitel, který auto honil a olej kontroloval jen ledabyle prostě motor zadřel. Toť vše.
Dovulitr žádný oficiální problém nemá a NC je imho stále neprůstřelná volba. Kdysi jsem na miata.net četl nějakou zprávu a počet mrtvých motorů byl nějakých 0,065% nebo někde v tomto řádu necelého promile...
Dovulitr žádný oficiální problém nemá a NC je imho stále neprůstřelná volba. Kdysi jsem na miata.net četl nějakou zprávu a počet mrtvých motorů byl nějakých 0,065% nebo někde v tomto řádu necelého promile...
Nevím nevím ale spolehlivost NC by měla být v pohodě. Sleduju CZ i US fóra a nějakých typických nebo častých problémů moc není..
-
- Autoškolák
Jenže ta Mazda MX 5 je s plátěnou střechou a já nemůžu v centru Prahy stát s autem, který má plátěnou střechu ... To se s ní můžu rovnou rozloučit .. Na vesnici by to nebyl problém, ale takhle se toho bojím
Dělá se i verze s hardtopem.superman19 píše:Jenže ta Mazda MX 5 je s plátěnou střechou a já nemůžu v centru Prahy stát s autem, který má plátěnou střechu ... To se s ní můžu rovnou rozloučit .. Na vesnici by to nebyl problém, ale takhle se toho bojím
-
- Autoškolák
Jo ? Já to soudil podle většiny obrázků Tak díky
Nevím jestli jsem četl správně, ale jestliže má tazatel rozpočet 140 palackých, pak je MX5 NC trochu mimo. Tedy pokud se budeme bavit o její smysluplné verzi s dvoulitrem.. Taky jednu zrovna vybírám a na solidní kus je potřeba cca o 100 palackých více.
Autobus a malé veselé autíčko
Superman: Stál jsem s cabriem v Praze na Vinohradech 3 roky a stojím dodnes na kraji Prahy, a nikdy mu nikdo nic neudělal. Lidi to auto ignorují, je jedno z mnoha. Ani rádio uvnitř neláká (bez panelu). Neříkám že se to nemůže stát, ale to ti spíš objedou auto klíčem, nebo ukopnou zrcátko.