Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
Dle kamaráda, co tam dělá, by tento nebo příští týden měli dostat novináři první kusy k projetí.
tak podle zpráv, co jsem dostal z domova, to vypadá, že skautík má kompletně doyebané písty - že prý mezi pístem a válcem lze skoro prostrčit tenčí prst....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nevím, budu chytřejší, až budu zpět.... prozatím to vypadá na generálku motoru...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
možné to je...na 1.8TSI byla svolávačka právě kvůli netěsnostem, které měly za následek žrawost woleje a měly se tam snad písty měnit za jiné... Servisy na to hodily sranec. Já dopadnul stejně - akorát, že u mě to nakonec šlo srát za jízdy a komplet.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
neska sem na I/57 před opavou potkal dvojici oct. III (tmavé kombi, světlý liftback) na zelených F zančkách.... obě ty oftáky vypadala nějak divně, maskování ale neměly... tipuju buď na FL nebo mulu SIII
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nová Fabia bude mít dokonce i adaptivní tempomat...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nevite nekdo kde se da sehnat pridavnej predni spojler na lllrso?Je to takovy lizatko lemujici spodek predniho narazniku.
Nevim ktera firma se zabyva timto tuningem na lll rsa.Vydel jsem to na fotkach ze srazu skody a opravdu dobry.
Na netu to nemuzu dohledat.Skoda auto to nema v pridavnych doplncich atd.
Napada me firma BT ktera spolupracuje se Skodou,ale tam taky nic.
Poradite??
Nevim ktera firma se zabyva timto tuningem na lll rsa.Vydel jsem to na fotkach ze srazu skody a opravdu dobry.
Na netu to nemuzu dohledat.Skoda auto to nema v pridavnych doplncich atd.
Napada me firma BT ktera spolupracuje se Skodou,ale tam taky nic.
Poradite??