Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
btw, víte co mi hrálo v autě, dyž sem neska zápasil s Protectorem?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Z této hudby se divím, že vydrželo vozidlo a hlavně hlava...
stihacku aktualizovat netreba. Pokrokova technologie kde jsou databaze aktualni nekolik let dopreduřidičBOB píše:Bond: ta se pochlub, jak aktualizuješ Stíhačku
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
To jsem už taky někde slyšel... .
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Přes týden jsem řešil zajímavý problém - zákazník si zakoupil Genevo One a za pár hodin mi volal, že má prakticky neustále falešné poplachy v Ka pásmu. Domluvili jsme se, že se příští den zastaví a Genevo One vyměníme za jiný kus. Stavil se až za dva dni s tím, že falešné poplachy mu způsobuje zapnutý BT na jeho mobilu. Zkoušeli jsme různé detektory i mobily, ale poplachy se dostavily jenom u kombinace Genevo One + Huawei Ascend P7. U Genevo One jsme zkoušeli několik detektorů, ale telefon byl stále stejný kus - Huawei Ascend P7.
Nemá tady někdo z majitelů Genevo One i Huawei Ascend P7, že by vyzkoušel a poreferoval, jak reaguje jeho Genevo One na zapnutý BT u mobilního telefonu?
Nemá tady někdo z majitelů Genevo One i Huawei Ascend P7, že by vyzkoušel a poreferoval, jak reaguje jeho Genevo One na zapnutý BT u mobilního telefonu?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, to asi bude ale chyba P7, jelikož já měním tlf cca co 3 měsíce a s tímto jsem se ještě nesetkal... Značka Huawei jde ale zcela mimo mě.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Také jsem se s tím ještě nesetkal, ale pro zákazníka je důležité vědět, jestli je to problém jenom jeho kusu nebo celého typu. Pokud to způsobuje jenom konkrétní Huawei Ascend P7, tak jej bude reklamovat, v opačném případě bude muset změnit značku detektoru (Belscortům to nevadí) nebo řešit volání jiným způsobem.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
je to opravdu zajímavý problém... Podle mě to bude jinak řešená BT anténa v tomto modelu tlf...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dovolte mi to tady trochu oživit..v současné době uvažuju mezi koupí G1, nebo řešení pokut (firma s RSovým focusem)
Standardní klady a zápory detektoru, konkrétně G1 tu vypisovat nebudu, ale uvedu pro mě docela důležité
+ nemusím trávit čas s policií (byť jen poslání do správního) a nemusím pak dál nic vyřizovat (skenování dokumentů, čekání jestli to teda za mě někdo vyhraje apod.), když stihnu po upozornění detektoru zpomalit..
- cena, v porovnání s řešením pokut a jejich službami (neřeší jen rychlost, že..)
A něco málo k řešení pokut.. pročetl jsem hodně článků např. dfens, něco málo tady, facebook..a další fóra a nemůžu si udělat svůj obrázek o té společnosti. Zkušenosti ostatních jsou vesměs pozitivní, ale najdou se i hodně nepěkné recenze - nezájem ze strany společnosti, jistý pan Voženílek podle někoho už dřepí v base apod.
V porovnání s detektorem by měli řešit i další přestupky, jako parkování a další buzeraci MP(já jsem docela terčem MP u nás ve městě)
Takže se nemůžu rozhodnout, co pořídit..G1 je fajn věc, ale pokrývá pouze malou část případných prohřešků a řešení pokut moc nevěřím. Spíš se přikláním ke G1, ale máte někdo zkušenost?
Díky moc za názory
Standardní klady a zápory detektoru, konkrétně G1 tu vypisovat nebudu, ale uvedu pro mě docela důležité
+ nemusím trávit čas s policií (byť jen poslání do správního) a nemusím pak dál nic vyřizovat (skenování dokumentů, čekání jestli to teda za mě někdo vyhraje apod.), když stihnu po upozornění detektoru zpomalit..
- cena, v porovnání s řešením pokut a jejich službami (neřeší jen rychlost, že..)
A něco málo k řešení pokut.. pročetl jsem hodně článků např. dfens, něco málo tady, facebook..a další fóra a nemůžu si udělat svůj obrázek o té společnosti. Zkušenosti ostatních jsou vesměs pozitivní, ale najdou se i hodně nepěkné recenze - nezájem ze strany společnosti, jistý pan Voženílek podle někoho už dřepí v base apod.
V porovnání s detektorem by měli řešit i další přestupky, jako parkování a další buzeraci MP(já jsem docela terčem MP u nás ve městě)
Takže se nemůžu rozhodnout, co pořídit..G1 je fajn věc, ale pokrývá pouze malou část případných prohřešků a řešení pokut moc nevěřím. Spíš se přikláním ke G1, ale máte někdo zkušenost?
Díky moc za názory