Octavia III
Re: Octavia III
Napadlo mi, byl by problém ten syntetizátor deaktivovat a namontovat nějaký značkový výfuk? Samozřejmě s atestem pro provoz, nechat zapsat do techničáku a hotovo. A z auta by byla hned jiná radost. Nebo už to dneska nejde?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
deaktivovat zvuk by neměl být zasadní problém, jen v servisu to prý dělat nechtějí. Dá se tomu změnit hlasitost až na nulu, a nebo tomu prostě odpojit konektor. Auto ještě nemám, ale tohle už jsem zjišťoval
Pravda vyděsí
Zdarec,chtěl jsem se zeptat,tatik si chce kupovat tuto octávu http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda ... oFrom=list chtěl jsem se zeptat na cenu,jak se vám zdá? moc dráhy nebo levny?
pokud si pamatuju, da se to prepnout do individualniho nastaveni, kde se da nastavit plyn, rizeni a zvuk. a tak se da mit Sport bez zvuku.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
No tak jasné, ten Eko režim je tam jenom kvůli paprdum z Bruselu.řidičBOB píše:...a nevím, jestli si někdo kupuje auta typu R/RS/GTI/S proto, aby jezdil ECO režimu...
Ono je to v poho, když jedeš někam kousek a blbneš...ale dát si v takovém vrčícím módu Praha - Ostrava, tak mi v hlavě vrčí ještě dva dny.
Ja z toho taky nadšením nehykam, ale v Normálu je to tišší než GTI bez vibratoru a sportovní režim mám na blbnutí na okresky. Co chci říct je, ze t řešení neobhajuju, jenom říkám, ze m to v praxi nevadí.
deaktivace sound aktivatoru pres VCDS diagnostiku:
http://www.stemei.de/pages/coding/skoda ... passen.php
a rovnou pridam deaktivaci Start/Stopu:
Stg 19 > Anpassung > Start/stop Außentemperaturvorgabe Mindesttemperatur von - 50 Grad auf + 50 Grad setzen Stg 19 > Anpassung > Start/stop Außentemperaturvorgabe Maximaltemperatur von - 50 Grad auf + 50 Grad setzen Dann ist Start Stop deaktiviert.
http://www.stemei.de/pages/coding/skoda ... passen.php
a rovnou pridam deaktivaci Start/Stopu:
Stg 19 > Anpassung > Start/stop Außentemperaturvorgabe Mindesttemperatur von - 50 Grad auf + 50 Grad setzen Stg 19 > Anpassung > Start/stop Außentemperaturvorgabe Maximaltemperatur von - 50 Grad auf + 50 Grad setzen Dann ist Start Stop deaktiviert.
Start Stop mi otravuje, pokazdy ho vypinat. Kdyz ho deaktivuju, ma to vliv na zaruku?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
brácha se naučil takový dvojhmat - nastartuje a aniž by o tom přemýšlel, automaticky S/S vypíná... Já to naštěstí zatím nemám, ale v next car mne to asi nemine
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dělám to stejně, občas zapomenu a většinou nejdýl před křižovatkou si to uvědomím. Mimochodem má už někdo dlohodobější zkušenosti s 1.8TSi v O3? Má být hodně pozměněná a stejně už je pozdě, spíš ze zvědavosti...