Prodam kola/ shánim kola

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
Pajjoun
Mistr volantu

Re: Prodam kola/ shánim kola

Příspěvek od Pajjoun »

metaljohn píše:
Pajjoun píše:To se u tebe moc dlouho neohřáli teda. Kolik za ně? A 175/xx tam půjdou?
Máš v techničáku na Mareu jenom ty 175? Kruci to budou dobrý šlupičky na takový auto, ne? :)
Mam tam jenom těch 175, no... Ale klidně bych jezdil i na 185/14", kdybych je koupil na nějakejch kolech. Na ten cm by mi policajti nikdy nepřišli a ani pojišťovna by mi při nehodě nic neprokázala. A šlupičky to sou, teď na zimácích to vůbec nesedí, doufam že letní budou lepší, ikdyž od tohohle rozměru nečekam zázraky...

Smrťák: Ty byslíš až někde na moravě, co? To je opravdu daleko. :-(
TSs
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Smrťák píše:Kolega má Palio. 175 65 R 14.
Palio je taková malinká Marea. :D
TSs
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Spíš Uno s kufrem =))
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Pajjoun píše:Smrťák: Ty byslíš až někde na moravě, co? To je opravdu daleko. :-(
To pošle poštou, to je zcela normální postup. Funguje to super.
2.9T RWD
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Pošta je drahá. A ještě to ukradnou :o3
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Smrťák píše:Jsi daleko. Na 5,5 J R 14 je 165 70 R 14 -------175 65 R 14---- a 185 60 R 14. A jsou už obuté do zimních Contimentálů
Tak já mam v techničáku "úplně" jiný. 175/70 R14. A to je asi tak jediný, co tam mam. Opravdu mě to už sere. X(

A ke kolum z prvního příspěvku - už nejsou na prodej, místo nich mam R14, inzerát na ně je ve vedlejšim vlákně...
TSs
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

:D NO JO NO
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Neaktuální.
TSs
Nina
Spolujezdec

Příspěvek od Nina »

Ahoj Všem,
nejdu prodávat ani nabízet...jen jsem se chtěla podělit o velmi špatnou zkušenost s AUTEM HABARTOV s konkrétní osobou panem Matouškem...
Tak doufám, že pánovi nenalítne nikdo další.
Tato firma má velmi pohledné stránky a zimní pneu nás nadchla. Přestože bydlíme v Praze rozhodli jsme si udělat výlet do Karlových Varů pro nové obutí...Přestože jsme byli s panem Matouškem dohodnuti na konkrétních pneu po příjezdu nám oznámil, že je nemá na tomto skladě...nýbrž na druhém, který je poblíž, ale nyní tam nemůže jet. Marná cesta. Dohodli jsme se, že zaplatíme hotově a pneu hned následující den pošle. Fakturu vystavil předal podepsal finance vyinkasoval. Do dnešního dne nemáme ani pneu ani peníze. Při telefonických hovorech naslibuje vše ale nic se neděje. Když obdržel písemnou výzvu, začal být velmi neurvalý. Po chvíli šmejdění na internetu jsem zjistila, že zdaleka nejsme jediní, kteří s ním mají tuto zkušenost. Následně jsme informovali ČOI i podali trestní oznámení a k našemu úžasu, pán používá i neoprávněně IČO, které je registrované na jinou osobu.
:-! Takže pokud nechcete se sáhodlouze domáhat svých peněz raději se tomuto obchodníčkovi vyhněte. :-!
Přeji Všem mnoho zdaru...
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Máš kupovat na netu. A na pána se vyser
Odpovědět