BMW Divize
Re: BMW Divize
hehe, mlady se puvodem nezapre.
mmch, to neni jeho BMW, doma jezdi v moskvici
mmch, to neni jeho BMW, doma jezdi v moskvici
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
acer.t píše:takže od 1.1.2015 za každý den prodlení sleva 1% ? [/qMarcusZ píše:Kdybyste někdo M3/M4 chtěl, dejte vědět, jsem schopen se narvat do výrobních kvót, takže dodání 100% ještě do konce roku...Bond007 píše:BTW pokud nekdo uvazujete o objednani M3 a chcete ji dodat do konce roku, mate smulu. Z puvodne slibovanych terminu dodani 12 tydnu je aktualne 6 mesicu...a to jeste mozna neni definitivni cislo.MarcusZ píše:Hahaha, podle toho z čeho to 1% odpovědnost svedu kdyžtak na kdyžtak Invelttakže od 1.1.2015 za každý den prodlení sleva 1% ?
z celkové ceny a pokud nesouhlasíš tak si 100% jistý nejsi jen co nejrychleji mít podpis pod objednávkou a myslel jsem si že to půjde přes Invelt...tam slibují zázraky ...ono se těžko ztrácí zákazníci, když podepíšou a pošlou zálohu...to si pak klidně můžou počkat
PS: Byl jsem svědkem jak tam jednomu známému, staršímu pánovi slibovali X6 do 10 dnů zadanou do výroby, protože jsem mu já nabízel X6 do výroby s větší slevou, ale reálnou dodací lhůtou tak právě kvůli dodání podepsal tam ...no auto přišlo asi za tři měsíce .... logicky, když minimálně pár dní potřebuje na převoz z USA....
a od té doby, když někomu někdo něco slibuje, že bude 100% tak navrhuji do smlouvy srážku z ceny ...kupodivu na to nikdo zatím nepřistoupil a najednou jsou termíny dodání normální )
takže takovéhle 100% sliby bych si tady odpustil )))
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
se mu nedivím, že jezdi v moskviči, ty BMW jsou strašně poruchovémmira píše:...mmch, to neni jeho BMW, doma jezdi v moskvici
tak jasne, moskvic, to je jeste kovarska prace
Autoforum.cz
Sakra, zamotali jsme se do toho vic, nez jsem chtel Abych uvedl veci na pravou miru, tak nejsem ani prodejce Inveltu, ani s nimi nemam jinak nic spolecneho, krome kamaradky, co tam pracuje a ktere verim. Ikdyz jsem sem nikdy v podstate neprispival, tak si to tu rad procitam a urcite jsem nemel v planu rozpoutavat nejaky flame. Jedine co, tak mi dnes zvonil telefon od te kamaradky, ze ma na Mko vyrobni kvotu, dodani do konce roku a stale libovolna specifikace. Navic na nedostupnost Bond narazel, tak jsem to zminil. Nic vic, nic min a tim bych to asi ukoncilacer.t píše:z celkové ceny a pokud nesouhlasíš tak si 100% jistý nejsi jen co nejrychleji mít podpis pod objednávkou a myslel jsem si že to půjde přes Invelt...tam slibují zázraky ...ono se těžko ztrácí zákazníci, když podepíšou a pošlou zálohu...to si pak klidně můžou počkat
PS: Byl jsem svědkem jak tam jednomu známému, staršímu pánovi slibovali X6 do 10 dnů zadanou do výroby, protože jsem mu já nabízel X6 do výroby s větší slevou, ale reálnou dodací lhůtou tak právě kvůli dodání podepsal tam ...no auto přišlo asi za tři měsíce .... logicky, když minimálně pár dní potřebuje na převoz z USA....
a od té doby, když někomu někdo něco slibuje, že bude 100% tak navrhuji do smlouvy srážku z ceny ...kupodivu na to nikdo zatím nepřistoupil a najednou jsou termíny dodání normální )
takže takovéhle 100% sliby bych si tady odpustil )))
'99 Integra Type-R @ 234hp / 196Nm --- www.SAPE-CARS.cz
'99 Integra Type-R @ 234hp / 196Nm --- www.SAPE-CARS.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono je pro ty burešovy dementy luxusní už i CCčko
Ale BMW je samo v kurzu - a ještě kdyby bylo černé, tak to je hotovej LacinaTři vážně zranění cestovali luxusním autem značky Volkswagen CC, které stojí kolem milionu korun. Kromě značného poničení nárazem mu hasiči odstřihli i střechu. Je naprosto zdemolované.
Zdroj: http://praha.idnes.cz/nehoda-luxusniho- ... zpravy_kol
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Perlička z m4Zlikova BC: Sem tenhle týden krapet zarval šponu a aktuálně mi svítí na palubovce červený symbol brzdového obložení a ukazuje mi to, že do výměny předních desek zbývá přesně MÍNUS 180km ....
V pondělí to budu měnit, doufám teda jako že nastartuju abych tam dojel, no....
V pondělí to budu měnit, doufám teda jako že nastartuju abych tam dojel, no....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch na bmwklubu.cz o m4Zlikovi píše:Tak po výměně všech 4 kotoučů, všech desek i čidýlka vepředu (bylo sjetý tak, že z něj trčely druoty....) mám několik poznatků:
a) OEM materiál (kupovaný podle VIN) kupodivu pasuje
b) vůbec to fčíl nebrzdí (bude třeba to zajet)
c) kupodivu šlo nastartovat
d) stále to ukazuje MÍNUS 180km do servisu a přes BC to znulovat nělzja
e) kupodivu to neukazuje žádný problém se zadní el.brzdou, i dyž se žádná kalibrace nekonala
Odpoledne na to vletím se svojí diag od IceBladeho, dyž nepochodím, tak halt matiz může čeka mojí návštěvu, no....
pavproch píše:@vita: kuju, samozřejmě, že to fungovalo.... :idea:
takže už mi tam nic nesfítí ani čebreně ani oranžově....
fčíl ešče pořádně zajet ty brzdy - jen co bude hezky (venku aktuálně u nás padjí trakače), tak vyrazím na bumbálku a v tym šůsu dolů na haute becwa je pořádně zajedu....
a taky musím vyzkoušet ručku, esli bez kalibrace udrží m4Zlika aji ve svahu...