Uz to tu zacina blbnout...
Re: Uz to tu zacina blbnout...
mám tam adsfilter... enemže mi to padá i když ho vypnu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
http://www.autoforum.cz/predstaveni/mas ... -facelift/
při pokusu otevřít jakýkoliv obrázek dole mi to otevře nové okno s mainpage AF, je to jen u mě nebo obecně?
mmch to maskování je skvělé, klidně bych bral takhle zbarvené auto před lety jsem jezdil ještě s O2 a ta měla jen nudné stejné kosočtverce, tohle vypadá skvěle
hm.. tak už to otvírá normálně obrázky ú
při pokusu otevřít jakýkoliv obrázek dole mi to otevře nové okno s mainpage AF, je to jen u mě nebo obecně?
mmch to maskování je skvělé, klidně bych bral takhle zbarvené auto před lety jsem jezdil ještě s O2 a ta měla jen nudné stejné kosočtverce, tohle vypadá skvěle
hm.. tak už to otvírá normálně obrázky ú
Pravda vyděsí
byl sem sám, komu skoro dva dny neběžel pokec (IE10 w7profi32)? sem už dostával absťák...
- GeneHawkins
- Letec
Ono je to skoro jedno...
@redakce: máte to nějaký rozštělovaný....
sem si chtěl prohlídnout galerii novéha prassata ... a neprohlídnu.... i když vypnu blokátor reklam (AdsFilter), tam se mi galerie prostě nenačte ani bohovi... a tak nějak si uvědomuju, že to už trvá možná měsíc i dýl...
Win 7 32bit Professional + IE 10, obé včetně všech nejnovějších updatů....
sem si chtěl prohlídnout galerii novéha prassata ... a neprohlídnu.... i když vypnu blokátor reklam (AdsFilter), tam se mi galerie prostě nenačte ani bohovi... a tak nějak si uvědomuju, že to už trvá možná měsíc i dýl...
Win 7 32bit Professional + IE 10, obé včetně všech nejnovějších updatů....
@redakce: zkuste, prosím, odladit AF.cz tak, aby v IE10 neustále nepadala/zamrzala.... díky...
(IE 10 na W7/32 Profi, neodvisle od stavu AdsFilter on/off, běžné weby - i konkurenční - mi běhají naprosto fpoho)
(IE 10 na W7/32 Profi, neodvisle od stavu AdsFilter on/off, běžné weby - i konkurenční - mi běhají naprosto fpoho)
PP> ty musis mit vzdy neco extra . v IE10 je to testovane a obecne nevime o tom, ze by tam byl nejaky problem.
co se aktualnich problemu tyce, nekomu asi vadime, tak na nas v poslednich dnech porada dost intenzivni DDOS utok.
co se aktualnich problemu tyce, nekomu asi vadime, tak na nas v poslednich dnech porada dost intenzivni DDOS utok.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
@mmira: extra není pro mě dost dobré... potřebuju/vyžaduju expra speciál moravský domácí...
to je divný.... vyzkušam to z jiného PC (taky IE 10 ale na w7/64 home)
to je divný.... vyzkušam to z jiného PC (taky IE 10 ale na w7/64 home)
Nejaky duvod proc neprejit na aktualni IE11?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/