ma tam vlastne takovej low cost brainVrooom píše:Si asi moc nepomuzes s nicim, nejcitlivejsi byly open bath pruzinovky, ale to se dnes nedela, protoze tam bylo plno oleje a to je tezky.
Aspon se ti to pri slapani nehoupe :-DD
Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
d-fens to se svou neláskou k zyklistům už poněkud přehání....
celé tu
Užívejme si léto, jezděme autem a socializujme s pohlednými ženami. Kolo nechme pro frustráty, impotenty a teplé představitele místních samospráv.
celé tu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Spolujezdec
Omlouvám se za náhlé vložení do konverzace, ale rád bych se zeptal na zkušenosti ostatních řidičů. Dnes jsem jel na Šumavě Filipovou hutí - tady jsou to samé serpentiny.. a jelo tu přibližně 30 cyklistů... při pokusu předjet je mi začali vjíždět do cesty a na troubení nereagovali, načež se stáhli až po tom, co v protisměru jel kamion. Pak jsem je teda opravdu nebezpečným manévrem předjel, ale opravdu není moc přijemný jet tady 130.. Snad jsou na silnicích nějaký pravidla a ty platí i pro cyklisty ne? Má někdo podobnej zážitek?.. pořád nemůžu moc pochopit, jak si tohle někdo může na silnici vůbec dovolit.
To co pises je bud blbost a nebo velka vyjimka. Jenom totalni blazen by se na kole pokousel o agresi vuci osobnim autum, ver mi ze 99,9% cyklistu se chce vratit domu zivejch.WilliamKrizak píše:Omlouvám se za náhlé vložení do konverzace, ale rád bych se zeptal na zkušenosti ostatních řidičů. Dnes jsem jel na Šumavě Filipovou hutí - tady jsou to samé serpentiny.. a jelo tu přibližně 30 cyklistů... při pokusu předjet je mi začali vjíždět do cesty a na troubení nereagovali, načež se stáhli až po tom, co v protisměru jel kamion. Pak jsem je teda opravdu nebezpečným manévrem předjel, ale opravdu není moc přijemný jet tady 130.. Snad jsou na silnicích nějaký pravidla a ty platí i pro cyklisty ne? Má někdo podobnej zážitek?.. pořád nemůžu moc pochopit, jak si tohle někdo může na silnici vůbec dovolit.
Proticyklisti trend na DF je zpusoben zaslepenosti a averzi tamnich prispevovatelu vuci cyklistickym aktivistum, bohuzel jejich omezenost jim neumoznuje chapat ze cyklistu je bambilion druhu a ze jsou treba skupiny se kterymi se oni na silnici nikdy ani nepotkaji...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
hardcore cyklobuzny v houfu sou vůči svému okolí výrazně agresivní, o tom imho není sporu.... a echt zapařená cyklobuzna dokáže být agresivní i dyž funí horekopcom sama (docela nedávno sem tu o tym psal, myslím)
btw, sám na bajku taky jezdím (a občas, nerad, musím i po veřejných komunikacích), ale dyž takovéhle případy potkám, chce se mi brečet...
btw, sám na bajku taky jezdím (a občas, nerad, musím i po veřejných komunikacích), ale dyž takovéhle případy potkám, chce se mi brečet...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
chtěl jsem napsat něco podobného. jak to jako vypadalo.. jeli normálně a sledovali kdy dá blinkr na předjíždění a v tu chvíli začali křožovat cestu? no nevímhonziss píše:
To co pises je bud blbost a nebo velka vyjimka. Jenom totalni blazen by se na kole pokousel o agresi vuci osobnim autum, ver mi ze 99,9% cyklistu se chce vratit domu zivejch.
že spousta z nich zvlášť ve stádu jezdí jak kokoti nepopírám, ale tady mi něco nehraje
Pravda vyděsí
honziss: bohuzel, v okoli nasi diry se relativne casto poradaji cyklozavody. to, co se pri nich deje na prilehlych silnicich, je pak o kriminal. kolisti se jezdi rozehrivat nebo co, motaji se tam v houfech, jsou schopni se roztahnout pres celou cestu bez ohledu na provoz v protismeru, prednost na prechodu jim nerika ale vubec nic a ted nedavno mi jedna takova grupa nedala prednost takovym zpusobem, ze byt jen trochu nepozorny, skoncilo mi jich par na kapote.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Najezdim toho hodne v aute i na kole a musim rict ze nemam problem, je mraky jinejch veci co me trapej. Mozna je problem v tom, ze spousta ridicu nema zkusenost jak to chodi za riditkama a naopak...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Bohuzel taky musim potvrdit ale tyka se to vetsinou jen skupin. Prasici jednotlivec je spis vyjimka (hipiky na nabarvenejch singlespeedech nepovazuju za cyklisty ale cykloteroristy).
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i