jo jo jizak jizak mesto snu driftujem tu uz spousta dnu
ma to nove tak vyzkouset se to musi
ale ten kruhac u Chodova se primo nabizi, do driftu tam sel i mini cooper sam od sebe
skoda ze na Türkovy si zas nehrali blbci s lejzrem
S takovou karou se ma driftovat na suchu za doprovodu oblaku koure. Tohle by zvladla i 120d http://www.sportovnivozy.cz/48694-bmw-z3-28-i-hamann Co si o tom myslite? (interier je trochu sileny)
Byt to bliz aji bych se na to jel kouknout.
retron píše:jo jo jizak jizak mesto snu driftujem tu uz spousta dnu
ma to nove tak vyzkouset se to musi
ale ten kruhac u Chodova se primo nabizi, do driftu tam sel i mini cooper sam od sebe
skoda ze na Türkovy si zas nehrali blbci s lejzrem
vidam tu "M5" celkom casto na Hajich. Cely cas mi ale nesedel ten zvuk k M5. Uz chapem preco
Vrooom píše:S takovou karou se ma driftovat na suchu za doprovodu oblaku koure. Tohle by zvladla i 120d http://www.sportovnivozy.cz/48694-bmw-z3-28-i-hamann Co si o tom myslite? (interier je trochu sileny)
Byt to bliz aji bych se na to jel kouknout.
Tohle byla standartní cesta z práce, za ryby na silnici nemůžem
Ad Z3 - to auto je naprodej hrozně dlouho, ostatní zmizely - někde může být problém... Anebo jsou všichni pitomý a je to dobrej kauf.
KEY FACTS.
Event Day: October 13th, 2014.
Programme: One-day track experience and handling parcours with BMW M3, M4, M5 and M6 Coupé.
Price: EUR 600,00* excl. VAT.
Organization: The price includes one overnight stay at Hotel Lindner
from Oct 12th to Oct 13th. The hotel is located nearby
Nürburgring and return shuttle service from/to Köln/Bonn
airport will be provided.
For more information and
booking please contact:
TAKE YOUR CHANCE AND GET EXCITED AT THE
BMW M TRACK DAYS 2014 NÜRBURGRING.
The BMW M Track Days 2014 at Nürburgring are dedicated to true BMW enthusiasts only – like you. Enjoy a one-day track
adventure at the Nürburgring Grand Prix Circuit with BMW M3, M4, M5, M6 Coupé. Put your skills to the test on our handling
parcours with the all-new BMW M3 and M4 at the nearby helicopter landing site. Take your chance and enjoy this unique experience.
*limited places available.
Pokud to bude mit standardni prubeh BMW akci, jsou to vyhozene penize. Pokud si teda nechces vyzkouset jaky to je pripadat si jako nesvepravnej dement
BTW pokud nekdo uvazujete o objednani M3 a chcete ji dodat do konce roku, mate smulu. Z puvodne slibovanych terminu dodani 12 tydnu je aktualne 6 mesicu...a to jeste mozna neni definitivni cislo.