BMW Divize
Re: BMW Divize
Ty woe....
Přišla mi mailem pozvánka na BMW track days na Nordschlejfe 13.říjence.... za 600EURi povožení v ///M3 i ///M4 po NS.... přihlášky prý duž do pozítří..... mám dilema....
Přišla mi mailem pozvánka na BMW track days na Nordschlejfe 13.říjence.... za 600EURi povožení v ///M3 i ///M4 po NS.... přihlášky prý duž do pozítří..... mám dilema....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
zalezi, co v tom vse je.
neverim ale, ze vas nechaji svezt poradne. jezdit budete ve vlacku a na ostro tak maximalne na sedadle spolujezdce. navic zarucene v automatovych autech.
lepsi tam dojet svym potahem a zkusit si to bez stupidnich kecu na tema: Stabilizace se vypina jen na dilne.
neverim ale, ze vas nechaji svezt poradne. jezdit budete ve vlacku a na ostro tak maximalne na sedadle spolujezdce. navic zarucene v automatovych autech.
lepsi tam dojet svym potahem a zkusit si to bez stupidnich kecu na tema: Stabilizace se vypina jen na dilne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
KEY FACTS.
Event Day: October 13th, 2014.
Programme: One-day track experience and handling parcours with BMW M3, M4, M5 and M6 Coupé.
Price: EUR 600,00* excl. VAT.
Organization: The price includes one overnight stay at Hotel Lindner
from Oct 12th to Oct 13th. The hotel is located nearby
Nürburgring and return shuttle service from/to Köln/Bonn
airport will be provided.
For more information and
booking please contact:
TAKE YOUR CHANCE AND GET EXCITED AT THE
BMW M TRACK DAYS 2014 NÜRBURGRING.
The BMW M Track Days 2014 at Nürburgring are dedicated to true BMW enthusiasts only – like you. Enjoy a one-day track
adventure at the Nürburgring Grand Prix Circuit with BMW M3, M4, M5, M6 Coupé. Put your skills to the test on our handling
parcours with the all-new BMW M3 and M4 at the nearby helicopter landing site. Take your chance and enjoy this unique experience.
*limited places available.
Ať je tady taky nějaká sranda a trocha nekorektnosti... Pražské silnice kloužou jak po rybách, i takové 520d s M-paketem je pak nebezpečné
'99 Integra Type-R @ 234hp / 196Nm --- www.SAPE-CARS.cz
PP: kona se to na GP okruhu.... kasli na to a radeji si naplanuj vylet na normlani jezdeni
Autoforum.cz
Nordschleife se tedy nekoná a jak psal mmira budou to automaty se zapnutou stabilizací. Možná na tom heliportu/driftplácku bude dovoleno jezdit bokem.pavproch píše:...
at the Nürburgring Grand Prix Circuit ...
*limited places available.
Pěkně potuněná 520d, laufy jak M5, špéra jak M5 a dokonce i zní jako M5MarcusZ píše:Ať je tady taky nějaká sranda a trocha nekorektnosti... Pražské silnice kloužou jak po rybách, i takové 520d s M-paketem je pak nebezpečné
aha, dík za upozornění... njn, pro mě Nurburgring = nordschleife
prdim na to teda, no...
prdim na to teda, no...