BMW Divize
Re: BMW Divize
je, teda spoň si myslím... bo v kabriu 3er sem nikdy nejel, teda jednou jo - ///M3 e36, ale to už je 20 let, taxi to nepamatuju
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A jak to sprvu vyzeralo nadejne...no ale ten strih, zrychlovacky, spomalovacky
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Yeeee-haaaaaa!!!!!!
Po 3/4 roce sou konečně následky ďoury trefené LP kolem pryč..... srovnání ráfku, výměna yebnuté pneu (teda obou předních), výměna ložiska LP kola, výměna obou předních tlumičů, 3x geometrie )různé firmy) a stále byl volant nakřivo (doleva), auto ale netáhlo na stranu, jelo rovně .... až neska, ve čtvrté firmě s geometrií na to přišli - byla úplně rozesraná geoška PZ (!!!!!) kola - po srovnání je volant krásně rovně......
kura fix, jak to, že na to nikdo z těch tří geometrů nepřišel dřív?!?!?
Po 3/4 roce sou konečně následky ďoury trefené LP kolem pryč..... srovnání ráfku, výměna yebnuté pneu (teda obou předních), výměna ložiska LP kola, výměna obou předních tlumičů, 3x geometrie )různé firmy) a stále byl volant nakřivo (doleva), auto ale netáhlo na stranu, jelo rovně .... až neska, ve čtvrté firmě s geometrií na to přišli - byla úplně rozesraná geoška PZ (!!!!!) kola - po srovnání je volant krásně rovně......
kura fix, jak to, že na to nikdo z těch tří geometrů nepřišel dřív?!?!?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pze se vetsinou vysere jenom předek tak zadek neresej a navic je vetsinou zarezlej tak se jim do toho ani nechce ikdyz vi ze to neni upe ok
je to ale divne. pokud se to dela na laseru, tak krivy zadek musi vybehnout hned.
jinak by to mohlo vysvetlovat PP spotrebu zadnich gum
jinak by to mohlo vysvetlovat PP spotrebu zadnich gum
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V týdnu mi tvrdil kolega, že si jeho slovenský známý koupil novou 1M 590k Je to zase nějaká kachna? Viděl jsem jen mms a na ní poznal klasickou 1M, prý se zase začala dělat a je jich tu už pár.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
1 M
se už nevyrábí a M2 bude až příští rok. A 590 k má být výkon? I tuningová 1M s motorem 5.0 V10 měla "jen" 550 k, snad jen oturbená V8 z předchozí M3...
se už nevyrábí a M2 bude až příští rok. A 590 k má být výkon? I tuningová 1M s motorem 5.0 V10 měla "jen" 550 k, snad jen oturbená V8 z předchozí M3...
Na 99% jsem tušil, že to má nějak pomotané, ale raději se zoptám
Jo a 590k měl být výkon, což mi už vůbec nesedělo a navíc v sérii BMW.
Jo a 590k měl být výkon, což mi už vůbec nesedělo a navíc v sérii BMW.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Pravděpodobně půjde o šum v komunikaci a o aktuální M5 nebo M6...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!