Onboard videa
Re: Onboard videa
Ten první je teda drzoun, ten druhý vohnout netuší, že musí dávat přednost z obou stran.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
- GeneHawkins
- Letec
Děláš z toho vědu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, že bych taky rád odbočoval a že beru hlavní jako hlavní. Když někoho pustit chci, tak ho pustím, ale tohle drzé vynucování si něčeho, to opravdu nemám rád. A taky nemám rád lidi, co takové chování obhajují - i když zrovna u tebe mne to nepřekvapuje. Mám tě již dlouhodobě zařazeného v tom správném fochu.
Další takovej:
Další takovej:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
No tady už jseš fakt za kokota. Ten taxík tě usvědčuje, kudys mohl jet, ale ne, ty sis musel zchladit žáhu na chudákovi. Že se nestydíš...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
taxík se usvědčuje, že to vzal protisměrem a navíc ohrozil chodce na přechodu... Myslím, že invektivy zde nejsou na místě. Ale pokud chceš, abych s tebou komunikoval na této vlně, stačí říct - já s tím nemám problém.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Lžeš. Protisměrem nejel, to by musel projet tím druhým taxíkem, chodce neohrozil, ten si v klidu přechází.
Navíc očividně neznáš zákony, alespoň co to je "přednost v jízdě" nebo kdy se smí použít zvukové výstražné znamení ti nic neříká.
Jseš prostě jen další zakomplexovaný, ale o to agresívnější, řidič na silnici.
A ještě nemáš kouska soudnosti a chlubíš se tím.
Já být majitelem autofóra, požaduji po tobě odstranění té ceduličky, aby mě - probůh - někdo s takovým jedincem nespojoval.
Styď se.
Navíc očividně neznáš zákony, alespoň co to je "přednost v jízdě" nebo kdy se smí použít zvukové výstražné znamení ti nic neříká.
Jseš prostě jen další zakomplexovaný, ale o to agresívnější, řidič na silnici.
A ještě nemáš kouska soudnosti a chlubíš se tím.
Já být majitelem autofóra, požaduji po tobě odstranění té ceduličky, aby mě - probůh - někdo s takovým jedincem nespojoval.
Styď se.
Tohle mi osobně taky už přijde trochu na hlavu. Ještě se co nejvíc rozjet na dotyčného a pořádně polechtat klakson, abych si ukázal jaký jsem king
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Gene: nebudu se o tom s tebou dohadovat. Já odbočoval správně - dle vodorovného dopravního značení. Řidič taxi nikoliv.
PetrL: mylně domníváš, že jsem se rozjel na pána - rozjel jsem se, jelikož jsem čekal, že vozidlo, které odbočovalo z vedlejší silnice na hlavní, mi dá přednost...je na tomto mém předpokladu snad něco špatně?
PetrL: mylně domníváš, že jsem se rozjel na pána - rozjel jsem se, jelikož jsem čekal, že vozidlo, které odbočovalo z vedlejší silnice na hlavní, mi dá přednost...je na tomto mém předpokladu snad něco špatně?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time