BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
momyl
Spolujezdec

Re: BMW Divize

Příspěvek od momyl »

Díky za postřehy. Nakupovat budu určitě v Německu (západ, jihozápad) nebo Beneluxu, ale tam moc 330i není. S místem nebude problém, vzadu bude jezdit prcek, co má teď 2 roky.
Jak říkám bude to vyloženě letní cruiser, co by se měl trochu pohnout, když mě to chytne.
sune2009
Řidič začátečník

Příspěvek od sune2009 »

Mé neteři jsou 3 roky,takže to taky není nějaký puberťák. :-) Ale dozadu bych jí na delší výlet(víc než 50km) neposadil...
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

E46 330i v kabriu mi pride nadherne auto. Sam by som do toho (na kratke vylety s detmi) na dlhsie vo dvoch, bez strechy siel. Dobry vyber ;-)
E46 325i + E60 550i
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

E46 330i dobrý, ale v kabriu vzadu to fakt nejde, a to IMHO v jakémkoliv. Pár kilometrů pomalu ano, ale víc jak půl hodiny už jen se střechou nahoře.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Mám dva kamarády, kteří mají k novýmu bawu ještě e46 cabrio a zatimco diskuze o těch nových je zpravidla věcná a emocí prostá, u starých je to přesně naopak.
RWD
ppavel
Adept autoškoly

Příspěvek od ppavel »

Řešil jsem tohle před 4 lety a koupil si tehdy v Německu E36 328i cabrio. Moje děti (dnes 5 a 8 let) v něm jezdí strašně rády a pár desítek km dlouhé výlety rychlostí kolem 80 kmh jsou bez střechy zcela v pohodě. Ani dynamika auta není úplně špatná, na stovce asi za 7.5s, E46 330i na tom bude ještě o dost lépe (170 kW vs. mých 143 kW, i když nějaká kila navíc tam taky budou). Je to sice staré auto, ale určitě zábavnější než E93, která je s tou plechovou střechou hodně těžká (E93 330i kolem 1800 kg, moje 328i má 1500 kg). V Německu je velmi slušná nabídka kabrioletů a E46 půjde určitě najít v pěkném stavu s málo kilometry - přece jen většina těch aut najede vždycky jen pár km přes léto a pak odpočívá v garáži. Já kupoval svůj kousek se skutečnými 100 tkm, dneska mám na něm 125 tkm a auto je jak nové.
momyl
Spolujezdec

Příspěvek od momyl »

Ano, podle toho jak jsem zbezne koukal po netu, v Nemecku slusne kousky jsou. Mimochodem, zda se mi, ze E93 cabrio jsou s cenou dost dole, prekvapilo me, jak se blizi E46, pro kterou jsem ale napevno rozhodnutej.
ppavel
Adept autoškoly

Příspěvek od ppavel »

Bezva volba! Vždycky když jedu ve své E36, jsem nadšenej a říkám si, že až tohle auto za pár let doslouží, už další takové staré poctivé auto neseženu :( Asi se poohlédnu také po jedné E46 330i a schovám si ji někam do stodoly :)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jenom taková technicko-filozofická: u dvoumístného roadsteru není třeba řešit "foukání" na zadních sedadlech.... a ježdění pro radost sa imho moc neslučuje s vožením děcek.... proto u mně Z4 :x
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ppavel
Adept autoškoly

Příspěvek od ppavel »

To je pravda, kdybych nechtel vozit deti, jdu taky do z4 nebo do boxsteru.
Co nebylo receno je ze to 3er cabrio (at uz E36/46/93) se prece jen v zatacce dost krouti - je v tomhle z4 lepsi?
Odpovědět