Hledám technika do své firmy
Re: Hledám technika do své firmy
konkurenceschopný...
jak píšu - "na ostatním sa dohodnem" - bude kurewský rozdíl, jestli to bude grýnhorn ze školy, nebo praktik všeuměl s dlouholetou praxí... já bysem rači teho mlaďocha, bo si ho vohnu podle svých představ... (a navíc bude levnější... )
bude to prostě něco mezi životním minimem a platem GŘ ČD....
jak píšu - "na ostatním sa dohodnem" - bude kurewský rozdíl, jestli to bude grýnhorn ze školy, nebo praktik všeuměl s dlouholetou praxí... já bysem rači teho mlaďocha, bo si ho vohnu podle svých představ... (a navíc bude levnější... )
bude to prostě něco mezi životním minimem a platem GŘ ČD....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
up!pavproch píše:Tak je to tu zas.... pavprochova firma es.er.ó. opět hledá technika strojaře..... na pozici něco mezi TPV a výkonným ředitelem... (čti: technologická příprava výroby, termínové a obsahové řízení zakázek, organizace výroby, technická administrativa kolem zakázek, technická komunikace se zákazníky v průběhu zakázek, a to worldwide...) čili požadavky jsou jasné: strojní vzdělání, English, řidičák a PC gramotnost.... na ostatním se dohodnem.... prvotní kontakt skrz SZ
Změkčuju kriteria na teho strojaře: stačil by i kvalitní/fikovaný zámečník.
...a taky potřebuju jedneho elektromontéra (vyhláška 50, paragraf 6)
fčíl ni.... ale never say never...
pavproch píše:up!pavproch píše:Tak je to tu zas.... pavprochova firma es.er.ó. opět hledá technika strojaře..... na pozici něco mezi TPV a výkonným ředitelem... (čti: technologická příprava výroby, termínové a obsahové řízení zakázek, organizace výroby, technická administrativa kolem zakázek, technická komunikace se zákazníky v průběhu zakázek, a to worldwide...) čili požadavky jsou jasné: strojní vzdělání, English, řidičák a PC gramotnost.... na ostatním se dohodnem.... prvotní kontakt skrz SZ
Změkčuju kriteria na teho strojaře: stačil by i kvalitní/fikovaný zámečník.
...a taky potřebuju jedneho elektromontéra (vyhláška 50, paragraf 6)
up!
(ditto užaji i v Avízu, Anně a zpravodaji obce Dolní Bečva... a už sa mi i pár zájemců přihlásilo, tak ať mám z čeho vybírat... :twisted: )
Rosteme, rosteme.... takže "up" and more
Do své firmy fčíl aktuálně hledám:
- 1x strojař (zámečník, montér)
- 1x elektromontér Vyhl.50 par, 6
- 1x VŠ na pozici "operations manager" (vedoucí provozu a/nebo výroby). Náplň práce: operativní řízení a provoz zakázkově orientované strojírenské firmy o 15 lidech. (Čti: po pěti letech budování firmy mě už fakt unavuje sedět na všech židlích najednou....)
Prvotní kontakt skrz SZ.
Do své firmy fčíl aktuálně hledám:
- 1x strojař (zámečník, montér)
- 1x elektromontér Vyhl.50 par, 6
- 1x VŠ na pozici "operations manager" (vedoucí provozu a/nebo výroby). Náplň práce: operativní řízení a provoz zakázkově orientované strojírenské firmy o 15 lidech. (Čti: po pěti letech budování firmy mě už fakt unavuje sedět na všech židlích najednou....)
Prvotní kontakt skrz SZ.
Že by třetí práce?
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko