BMW Divize
Re: BMW Divize
Díky za postřehy. Nakupovat budu určitě v Německu (západ, jihozápad) nebo Beneluxu, ale tam moc 330i není. S místem nebude problém, vzadu bude jezdit prcek, co má teď 2 roky.
Jak říkám bude to vyloženě letní cruiser, co by se měl trochu pohnout, když mě to chytne.
Jak říkám bude to vyloženě letní cruiser, co by se měl trochu pohnout, když mě to chytne.
Mé neteři jsou 3 roky,takže to taky není nějaký puberťák. Ale dozadu bych jí na delší výlet(víc než 50km) neposadil...
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
E46 330i v kabriu mi pride nadherne auto. Sam by som do toho (na kratke vylety s detmi) na dlhsie vo dvoch, bez strechy siel. Dobry vyber
E46 325i + E60 550i
E46 330i dobrý, ale v kabriu vzadu to fakt nejde, a to IMHO v jakémkoliv. Pár kilometrů pomalu ano, ale víc jak půl hodiny už jen se střechou nahoře.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Mám dva kamarády, kteří mají k novýmu bawu ještě e46 cabrio a zatimco diskuze o těch nových je zpravidla věcná a emocí prostá, u starých je to přesně naopak.
RWD
Řešil jsem tohle před 4 lety a koupil si tehdy v Německu E36 328i cabrio. Moje děti (dnes 5 a 8 let) v něm jezdí strašně rády a pár desítek km dlouhé výlety rychlostí kolem 80 kmh jsou bez střechy zcela v pohodě. Ani dynamika auta není úplně špatná, na stovce asi za 7.5s, E46 330i na tom bude ještě o dost lépe (170 kW vs. mých 143 kW, i když nějaká kila navíc tam taky budou). Je to sice staré auto, ale určitě zábavnější než E93, která je s tou plechovou střechou hodně těžká (E93 330i kolem 1800 kg, moje 328i má 1500 kg). V Německu je velmi slušná nabídka kabrioletů a E46 půjde určitě najít v pěkném stavu s málo kilometry - přece jen většina těch aut najede vždycky jen pár km přes léto a pak odpočívá v garáži. Já kupoval svůj kousek se skutečnými 100 tkm, dneska mám na něm 125 tkm a auto je jak nové.
Ano, podle toho jak jsem zbezne koukal po netu, v Nemecku slusne kousky jsou. Mimochodem, zda se mi, ze E93 cabrio jsou s cenou dost dole, prekvapilo me, jak se blizi E46, pro kterou jsem ale napevno rozhodnutej.
Bezva volba! Vždycky když jedu ve své E36, jsem nadšenej a říkám si, že až tohle auto za pár let doslouží, už další takové staré poctivé auto neseženu Asi se poohlédnu také po jedné E46 330i a schovám si ji někam do stodoly
jenom taková technicko-filozofická: u dvoumístného roadsteru není třeba řešit "foukání" na zadních sedadlech.... a ježdění pro radost sa imho moc neslučuje s vožením děcek.... proto u mně Z4
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To je pravda, kdybych nechtel vozit deti, jdu taky do z4 nebo do boxsteru.
Co nebylo receno je ze to 3er cabrio (at uz E36/46/93) se prece jen v zatacce dost krouti - je v tomhle z4 lepsi?
Co nebylo receno je ze to 3er cabrio (at uz E36/46/93) se prece jen v zatacce dost krouti - je v tomhle z4 lepsi?