Lampárna (stěžovatelna)
-
- Autoškolák
Re: Lampárna (stěžovatelna)
S tvými čísly kšeftují přímo operátoři. Třeba T-Mobile má na webu možnost toto jakože zarazit. Ale neustále tam přidávali nové kategorie a ty byly samozřejmě ve výchozím stavu povolené. Tak jsem je tam jednoho dne zjebal tak, že něco přepli a od té doby mám klid.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Příště budou chtít ty cyklobuzny zbourat Národní divadlo, protože jim stojí v cestě??
http://echo24.cz/a/wKsLc/asfalt-na-star ... icich-hlav
http://echo24.cz/a/wKsLc/asfalt-na-star ... icich-hlav
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tady je ctivo o te bande v trochu sirsim kontextu > http://danielvavra.blog.idnes.cz/c/4147 ... niaku.html
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
pavproch fčíl na OF píše:stěžuju si na ... nevím keho a co, ale.... neska sem při ranním nástupu vytáh foťák a.... kruhový polarizák marumi bratru za 15set je vřiti, má na sobě pavučinu.... fakt nevím, kde a kdy sem foťákem yebnul.... du stáhnout fotky, doufám, že optika není yebnutá tež.... ufff není, fotky sou pěkně ostré...
takže po něděli už vím, za co zase budu muset neplánovitě utrácet.... ](*,)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
foceno ze slavkovskej priehyby, tj asi 300výškových metrů pod vrškem Slavkovského štítu, v jeho SV stěně...
heh, polarizaky jsem rozbil uz asi tri. vsechny od marumi, dva s z toho 72 mm. jestli to nebude tou znackou
a protoze uz dlouho zadny nemam, pouzivam na fotky prirody sedy prechodak a rekl bych, ze to funguje lepe nez ten polarizak.
a protoze uz dlouho zadny nemam, pouzivam na fotky prirody sedy prechodak a rekl bych, ze to funguje lepe nez ten polarizak.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
na slavkovský štít už se chystám několik let naposled o vánocích jsem skončil na slavkovské vyhlídce, kvůli sněhu to dál nešlo.
Pravda vyděsí
turznačka na slavkovák je (speciálně v létě, dyž pere zoncna) strašná pruďa skrz pekelnou výheň.... proto sem včera rači zvolil SV stěnu, kam tolik zoncna nesvítí... zato v zimě, dyž je dost sněhu, tak ty jižní svahy ze slavkováku až do smokovce :skiing smiley in plural:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dálnice A6 v DE - nehoda a kolona cca 5km...a co myslíte, odkud byl ten nedoučenej smradlavej kokot, který těch 5 km blokoval levý pruh?? Správně, byl to nedoučenej a smradlavej kamioňáckej kokot z CZ
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time