Auto do 200 000,- musí být zábavné a místo na kočárek :-)

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Auto do 200 000,- musí být zábavné a místo na kočárek :-

Příspěvek od řidičBOB »

OT: možná bych hned nezacházel k výrokům typu, že je někdo omezený... Protože pochybuji, že jsi měl na mysli omezenost třeba finančním limitem, atd. - to bys to asi napsal trochu jinak.
Diskutujme v klidu...ale pokud chceš jít stylem urážek, tak v tom pokračuj...většina uživatelů zde ví, že mi to nedělá nejmenší problém!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Tvůj problém, že to bereš jako urážku. Nechceš akceptovat stanovisko autora thredu, že mu Clio pro dva dospělý a mimino stačí. Napsal to jasně, popsal dosavadní provoz s Miatou. Je to dlouhodobý uživatel for, jeho názory jsou jasné a konzistentní. Mě to stačí, abych nepochyboval, i moje zkušenost je obdobná. Ale vždycky se musí objevit někdo chytřejší co bude vykládat, jak to dělá blbě. Já to vidim na omezenou toleranci, zúžený pohled a nerespektování názorů druhých. Pokud se ti to nelíbí, pojmenuj si to sám.

Tím považuju diskuzi z mojí strany za uzavřenou.
RWD
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nikdo chytřejší se neobjevil...pouze zde bylo vysloveno několik pochybností. Ale žádné urážky nebo zesměšňování ty jsi sem přinesl právě ty.
Měl jsem za to, že fórum je především i výměně názorů, poznatků a informací a ne o honění si trika, jak se někdo ve třech naskládá do E87 a objede s ní zeměkouli a tudíž AMEN.
Ať si tazatel klidně koupí třeba Twingo - mě je to šumák. Rozhodně ho nebudu označovat za omezeného.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět