Povoz pre 80+ do 3 500 €
Re: Povoz pre 80+ do 3 500 €
No a nějaké CR-V v matu?
1. generace je fajn auto. A vždy když jsem to auto řídil, tak mi přišlo, že je pro důchodce (nejen 1.G)
A za 80 by mohl být "vyvoněný" kousek 1. generace poFL
1. generace je fajn auto. A vždy když jsem to auto řídil, tak mi přišlo, že je pro důchodce (nejen 1.G)
A za 80 by mohl být "vyvoněný" kousek 1. generace poFL
2.9T RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Emje: Diky za info k Jimnymu...myslim, ze sa nenajde kus, ktory by nemal podobne tazky zivot, je to taky oslik medzi autami. Bol by fajn, ale tej velkosti sa trochu bojim. A vzdy som mal pocit, ze sa to musi co nevidiet prevratit
HM: Hmmm CR-V, to ma nejak nenapadlo...skuknem, diky za tip, iked to uz vidim uz moc na strane on ako off road. Nemaju inak Free a CR-V nieco spolocne nahodou?
HM: Hmmm CR-V, to ma nejak nenapadlo...skuknem, diky za tip, iked to uz vidim uz moc na strane on ako off road. Nemaju inak Free a CR-V nieco spolocne nahodou?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak já vycházel z toho, že mezi kandidáty byla původně Fabia, Ignis a Justy a mezi nimi by bylo CR-V králem.
Vůči Disco/RR, Feresrtu a asi i Free se nechytá... ale pro Tebou popsané cesty je fajn.
Dej si pozor, abys nehledal Off-roada pro člověka, který občas projede po polní cestě, kde dříve jezdil s Felicií... V takovém případě je Off spíše na škodu...
Jen mi 1.G CRV přijde opravdu nezničitelné a odolné auto. My ho měli doma do skoro 300tkm a kromě oleje a brzd to nikdy nic nechtělo. Dokonce ani nerezlo, což je u japonce docela zázrak. Další generace už nejsou tak dobré a jsou opravdu více on-road...
Podvozek je 20cm vysoko, sedí se v tom dobře (vpředu), vcelku jednoduché 4x4...
Vůči Disco/RR, Feresrtu a asi i Free se nechytá... ale pro Tebou popsané cesty je fajn.
Dej si pozor, abys nehledal Off-roada pro člověka, který občas projede po polní cestě, kde dříve jezdil s Felicií... V takovém případě je Off spíše na škodu...
Jen mi 1.G CRV přijde opravdu nezničitelné a odolné auto. My ho měli doma do skoro 300tkm a kromě oleje a brzd to nikdy nic nechtělo. Dokonce ani nerezlo, což je u japonce docela zázrak. Další generace už nejsou tak dobré a jsou opravdu více on-road...
Podvozek je 20cm vysoko, sedí se v tom dobře (vpředu), vcelku jednoduché 4x4...
2.9T RWD
Jimny - švagrová ho má na ježdění do Alberta a do lesa.... v lese OK, na cestě do Alberta tragedie.... ostatně i v lese občas tragedie, bo to má !manuálně! připínatelné 4x4... imho nebrat ani zadarmo...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ano povodne zadanie znelo tak aby nahradilo Feliciu, ale ta bola viac menej dielom nahody a pouzivanie bolo jej prisposobene (obcas bolo treba ist zachranit deda zo zapadnutia, hlavne v zime:P ) a postupnymi navrhmi a konzultaciami sa viac otvaraju moznosti...
Zatial to teda asi fakt vyzera na nejake SUV s benzinom, jednoduchym uzivatelskym rozhranim a co najmensou komplikovanostou.
Free, CR-V, Forester...Disco a RR sme do zoznamu zaradili ako urcity extrem uz, ze co az vieme za to zohnat, aj ked by sme ich skor vyuzivali my ako dedo
Zatial to teda asi fakt vyzera na nejake SUV s benzinom, jednoduchym uzivatelskym rozhranim a co najmensou komplikovanostou.
Free, CR-V, Forester...Disco a RR sme do zoznamu zaradili ako urcity extrem uz, ze co az vieme za to zohnat, aj ked by sme ich skor vyuzivali my ako dedo
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
anebo vitara.. dnes jsem to viděl a přišlo mi to jako větší jimny
Pravda vyděsí
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Celkom zaujimavy kusok aj ked RAVka tiez uz ide moc smerom civilna...
http://toyota-rav4.autobazar.eu/18-vvti ... 82008.html
EDIT: Ked ale pozeram na ten kufor tak to asi nebude 4x4...takze passe...
Vitara mi tiez napadla ale na inu verziu ako hranatku z 90rokov, ktoru som kedysi zazil a ktora bola jazdne dost "divna",rozpocet nestaci...
http://toyota-rav4.autobazar.eu/18-vvti ... 82008.html
EDIT: Ked ale pozeram na ten kufor tak to asi nebude 4x4...takze passe...
Vitara mi tiez napadla ale na inu verziu ako hranatku z 90rokov, ktoru som kedysi zazil a ktora bola jazdne dost "divna",rozpocet nestaci...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
A to je taky problem si 4x4 prepnut manualne ze ho ma vyhodit z vyberu? Wtf?pavproch píše:Jimny - švagrová ho má na ježdění do Alberta a do lesa.... v lese OK, na cestě do Alberta tragedie.... ostatně i v lese občas tragedie, bo to má !manuálně! připínatelné 4x4... imho nebrat ani zadarmo...
je.... velký... já už s tím jako předokolkou zapad tak dokonale, že ani následné přepnutí na 4X4 nepomohlo a tak sa tahalo traktorem... čili opruz.... imho čtyřkolka musí fungovat furt nebo aspoň připojovat aftomáticky.... jinak to není 4hrab ale paskvil
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.