Povoz pre 80+ do 3 500 €
Re: Povoz pre 80+ do 3 500 €
No a nějaké CR-V v matu?
1. generace je fajn auto. A vždy když jsem to auto řídil, tak mi přišlo, že je pro důchodce (nejen 1.G)
A za 80 by mohl být "vyvoněný" kousek 1. generace poFL
1. generace je fajn auto. A vždy když jsem to auto řídil, tak mi přišlo, že je pro důchodce (nejen 1.G)
A za 80 by mohl být "vyvoněný" kousek 1. generace poFL
2.9T RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Emje: Diky za info k Jimnymu...myslim, ze sa nenajde kus, ktory by nemal podobne tazky zivot, je to taky oslik medzi autami. Bol by fajn, ale tej velkosti sa trochu bojim. A vzdy som mal pocit, ze sa to musi co nevidiet prevratit ![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
HM: Hmmm CR-V, to ma nejak nenapadlo...skuknem, diky za tip, iked to uz vidim uz moc na strane on ako off road. Nemaju inak Free a CR-V nieco spolocne nahodou?
![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
HM: Hmmm CR-V, to ma nejak nenapadlo...skuknem, diky za tip, iked to uz vidim uz moc na strane on ako off road. Nemaju inak Free a CR-V nieco spolocne nahodou?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak já vycházel z toho, že mezi kandidáty byla původně Fabia, Ignis a Justy a mezi nimi by bylo CR-V králem.
Vůči Disco/RR, Feresrtu a asi i Free se nechytá... ale pro Tebou popsané cesty je fajn.
Dej si pozor, abys nehledal Off-roada pro člověka, který občas projede po polní cestě, kde dříve jezdil s Felicií... V takovém případě je Off spíše na škodu...
Jen mi 1.G CRV přijde opravdu nezničitelné a odolné auto. My ho měli doma do skoro 300tkm a kromě oleje a brzd to nikdy nic nechtělo. Dokonce ani nerezlo, což je u japonce docela zázrak. Další generace už nejsou tak dobré a jsou opravdu více on-road...
Podvozek je 20cm vysoko, sedí se v tom dobře (vpředu), vcelku jednoduché 4x4...
Vůči Disco/RR, Feresrtu a asi i Free se nechytá... ale pro Tebou popsané cesty je fajn.
Dej si pozor, abys nehledal Off-roada pro člověka, který občas projede po polní cestě, kde dříve jezdil s Felicií... V takovém případě je Off spíše na škodu...
Jen mi 1.G CRV přijde opravdu nezničitelné a odolné auto. My ho měli doma do skoro 300tkm a kromě oleje a brzd to nikdy nic nechtělo. Dokonce ani nerezlo, což je u japonce docela zázrak. Další generace už nejsou tak dobré a jsou opravdu více on-road...
Podvozek je 20cm vysoko, sedí se v tom dobře (vpředu), vcelku jednoduché 4x4...
2.9T RWD
Jimny - švagrová ho má na ježdění do Alberta a do lesa.... v lese OK, na cestě do Alberta tragedie.... ostatně i v lese občas tragedie, bo to má !manuálně! připínatelné 4x4... imho nebrat ani zadarmo...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ano povodne zadanie znelo tak aby nahradilo Feliciu, ale ta bola viac menej dielom nahody a pouzivanie bolo jej prisposobene (obcas bolo treba ist zachranit deda zo zapadnutia, hlavne v zime:P ) a postupnymi navrhmi a konzultaciami sa viac otvaraju moznosti...
Zatial to teda asi fakt vyzera na nejake SUV s benzinom, jednoduchym uzivatelskym rozhranim a co najmensou komplikovanostou.
Free, CR-V, Forester...Disco a RR sme do zoznamu zaradili ako urcity extrem uz, ze co az vieme za to zohnat, aj ked by sme ich skor vyuzivali my ako dedo![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Zatial to teda asi fakt vyzera na nejake SUV s benzinom, jednoduchym uzivatelskym rozhranim a co najmensou komplikovanostou.
Free, CR-V, Forester...Disco a RR sme do zoznamu zaradili ako urcity extrem uz, ze co az vieme za to zohnat, aj ked by sme ich skor vyuzivali my ako dedo
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
anebo vitara.. dnes jsem to viděl a přišlo mi to jako větší jimny
Pravda vyděsí
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Celkom zaujimavy kusok aj ked RAVka tiez uz ide moc smerom civilna...
http://toyota-rav4.autobazar.eu/18-vvti ... 82008.html
EDIT: Ked ale pozeram na ten kufor tak to asi nebude 4x4...takze passe...
Vitara mi tiez napadla ale na inu verziu ako hranatku z 90rokov, ktoru som kedysi zazil a ktora bola jazdne dost "divna",rozpocet nestaci...
http://toyota-rav4.autobazar.eu/18-vvti ... 82008.html
EDIT: Ked ale pozeram na ten kufor tak to asi nebude 4x4...takze passe...
Vitara mi tiez napadla ale na inu verziu ako hranatku z 90rokov, ktoru som kedysi zazil a ktora bola jazdne dost "divna",rozpocet nestaci...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
A to je taky problem si 4x4 prepnut manualne ze ho ma vyhodit z vyberu? Wtf?pavproch píše:Jimny - švagrová ho má na ježdění do Alberta a do lesa.... v lese OK, na cestě do Alberta tragedie.... ostatně i v lese občas tragedie, bo to má !manuálně! připínatelné 4x4... imho nebrat ani zadarmo...
je.... velký... já už s tím jako předokolkou zapad tak dokonale, že ani následné přepnutí na 4X4 nepomohlo a tak sa tahalo traktorem... čili opruz.... imho čtyřkolka musí fungovat furt nebo aspoň připojovat aftomáticky.... jinak to není 4hrab ale paskvil
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.