M.Z. píše:Ahá, takže fordík má dokonce i vyhřívání
Fordík má nejenom vyhřívání, ale často i pokovení, což by u Forda člověk nečekal. Jindy zase pokovené sklo přímo předpokládá, např. u Renault Laguna, a ono tam není.
gebic píše:Trochu odbočím. Dneska se u nás zastavil pán, měl namontované STi-R+ montáž příšerná - ještě horší než montáže co tady kolovaly fotky (horizontálně viditelná - dle SN koupeno roku 2010), ale prodejce z Prahy mu tak zblbnul hlavu, že je to prý i proti laseru...
PSS: Ale proč měl horizontální montáž jsem nepochopil a když jsem mu vše vysvětlil, tak další vůz už svěří odborníkům...
To se stává, když někdo trvá na tom, že si to namontuje sám nebo že mu to namontuji v "jeho" servisu. Takovým lidem nabízím telefonické a v Praze i osobní proškolení servisu, a stejně se to vykašlou a udělají si to podle svého. Komu není rady, tomu není pomoci.
Mně se zase v poslední době stáva, že dorazí zákazník a po chvilce z něho vypadne, že již byl u konkurence, ale nelíbilo se mu přezíravé a arogantní chování prodejce, tak si přišel koupit antiradar u mě.
řidičBOB píše: Eshop dnes prodává 3/4 jakéhokoliv zboží... Sám vidíte, že vám tam "nový" produkt visí pár dnů a už jste díky tomu prodal dva. Když budete ještě potřebovat nějaké marketingové rady, klidně se obraťte - ale již to nebude zadarmo
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz