Operativní leasing od Škodovky nebo nové auto?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
LukeNov
Adept autoškoly

Re: Operativní leasing od Škodovky nebo nové auto?

Příspěvek od LukeNov »

Ano, přijde mi, že po dobou dvou let je to OK. Kdyby to bylo na 6 let třeba, tak je to nesmysl, pak kuž to auto tolik ne ceně neztrácí a přeplácel bych. Účetně je mi to jedno, chci to pro osobní účely a jsem fyzická osoba.
misanex
Adept autoškoly

Příspěvek od misanex »

Mirny problem bude v tom, ze jsem nenasel kolik se plati za ruzne odreninky a skrabance, ve chvili kdy se auto po 2. letech vraci. Zajimalo me to, tak jsem nasel manual skodovky, kde je dokonce meridlo, ze skrabance do 2,5 cm, co nejdou na plech bla bla bla, ale chapu to tak, ze clovek si k tomu bude muset pripocitat dalsi tisice na opravdu "skody", ktera po 2 letech vznikne s docela slusnou sanci... Protoze podrapat plasty v kufru se mi u auta povedlo kocarkem ani jsem nevedel jak...
V Manualu pak jsou formulace jako stav interiu nakceptovatelne: Celkový stav vozidla neodpovídá jeho stáří a počtu ujetých kilometrů. To bych se fakt chtel hadat s prejimacim technikem, co je a co neni odpovidajici...
quasimoto
Pan Řidič

Příspěvek od quasimoto »

Za 2 roky zaplatis za operak priblizne 4400 Eur... ak kupis nove auto za napr 12.000 Eur, za prve dva roky klesne cena priblizne rovnako, cize nevidim operak ako nevyhodny.
LukeNov
Adept autoškoly

Příspěvek od LukeNov »

Jo, toho "adekvátního" opotřebení se taky bojím. Máš ještě někde zdroj? Rád bych to viděl. Zkusím si to od nich vyžádat dopředu, jinak nic nepodepíšu. Mají tam napsáno, že je to v protokolu někde co je a není OK. Odřít lak není problém ani za to člověk nemusí moct a nevím na co se všechno se vztahuje pojištění. Je tam sice 1% spoluúčast, ale kdoví zda tohle berou jako pojistnou událost. Spíš ne.
misanex
Adept autoškoly

Příspěvek od misanex »

LukeNov píše:Jo, toho "adekvátního" opotřebení se taky bojím. Máš ještě někde zdroj? Rád bych to viděl. Zkusím si to od nich vyžádat dopředu, jinak nic nepodepíšu. Mají tam napsáno, že je to v protokolu někde co je a není OK. Odřít lak není problém ani za to člověk nemusí moct a nevím na co se všechno se vztahuje pojištění. Je tam sice 1% spoluúčast, ale kdoví zda tohle berou jako pojistnou událost. Spíš ne.
vychazel jsem z tohodle http://uloz.to/xh5fwfP3/manual-ridice-2 ... nahled-pdf
LukeNov
Adept autoškoly

Příspěvek od LukeNov »

V čem jsi to otevřel? Mně to v Adobe nejde.. ani přes browser.
misanex
Adept autoškoly

Příspěvek od misanex »

LukeNov píše:V čem jsi to otevřel? Mně to v Adobe nejde.. ani přes browser.
nejak se to pojebalo, co ted? http://uloz.to/xFGchKwJ/manual-ridice-2 ... nahled-pdf
retron
Letec

Příspěvek od retron »

tak podle toho by pri vraceni neproslo asi tak 90% aut...viz odrene poklice
LukeNov
Adept autoškoly

Příspěvek od LukeNov »

ty jo.. tak to je docela přísný.. no co, od toho je ale havarijko a povinné ručení :) budu volat policii každej měsíc když mi spadne větev na auto nebo odřu nárazník o obrubník :)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

a ti tě s tím pošlou (oprávněně) do řiti.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět