Škoda Auto obecně

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
Odpovědět
EL_XEL
Letec

Re: Škoda Auto obecně

Příspěvek od EL_XEL »

řidičBOB píše:Jo, u RSa jsem si toho všimnul taky...
Mně se zdá, že buď mají Oktávky nový horší chlazení nebo je to záměr (olej má při běžné jízdě v OIII RS kolem 107 stupňů, v GTI to bylo typicky kolem 100). Nicméně nemůžu vyloučit ani odchylku v měření.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

o vikendu jsem si po dlouhe dobe dal delsi trasu po CZ-SK cestach a mel jsem pocit, ze potkavam same RS, v drtive vetsine v te modre barve. snad neprezenu, ze jsem ji za ten den potkal tak 5.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Suhlas...je ich tu plna prdel, na prekvapenie su ale vsetko vacsinou sedany, bud modra, alebo biela...

Kamos sa tiez nechal na jednu zlakat, v tej "spravnej" kombinacii ;)
Cierna 2,0 TSI 6MT kombi...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

pp: Nemel si pustenou klimu?
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

měl, teda myslím.... kromě teho caddíka to ale žádná z oftávek či leguán (čili konzern) nedělá.... bez ohledu na klimu on/off
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

mmira píše:o vikendu jsem si po dlouhe dobe dal delsi trasu po CZ-SK cestach a mel jsem pocit, ze potkavam same RS, v drtive vetsine v te modre barve. snad neprezenu, ze jsem ji za ten den potkal tak 5.
Já jsem dlouho laboroval (před GTI jsem měl žlutou O2RS) a nakonec jsem skončil taky u modré. Ono to v ní vypadá asi nejlíp. Ta šedá vypadá fantasticky na fotkách, v reálu je to slabší, zelená metalíza jakbysmet.
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

@PP:Tak to nechladí :D

Sahara spina standardne, aby snizila tlak v ac okruhu bezne i po zhasnuti motoru. Mozna si to u ostatnich nezpozoroval, pripadne to tam jede jen na prvni stupen...
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jo, to vím proč a že... ale překvapuje mě u té oftáky III a caddíka, že to jede na plný kule (zvenku zvuk startujícícho tryskáče) a tak dlouho po zhasnutí motoru...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

btw, neska sem na Dolní Bečvě viděl (v pohybu) úplně novou černou eReSu na velkých (19" ?) tmavých (gunmetal nebo titangrey) kolech a vypadalo to boooožsky... :x
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

EL_XEL píše:
mmira píše:o vikendu jsem si po dlouhe dobe dal delsi trasu po CZ-SK cestach a mel jsem pocit, ze potkavam same RS, v drtive vetsine v te modre barve. snad neprezenu, ze jsem ji za ten den potkal tak 5.
Já jsem dlouho laboroval (před GTI jsem měl žlutou O2RS) a nakonec jsem skončil taky u modré. Ono to v ní vypadá asi nejlíp. Ta šedá vypadá fantasticky na fotkách, v reálu je to slabší, zelená metalíza jakbysmet.
já jsem chtěl původně bílou, pak jsem to viděl naživo a hned mě to přešlo, černá byla předváděčka, docela to šlo, ale je to takové už moc černočerné, zevnitř i zvenku. Zelenou jsem viděl naživo a sice to vypadalo zajímavě, ale rozhodně bych se na to nechtěl dívat každý den. Tak jsem nakonec zvolil červenou (neviděl jsem ji ve skutečnosti zatím :-D ).
Pravda vyděsí
Odpovědět