Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Zážitky z nešní cesty do ta3:
Sem se neska vezl jako spolujezdec (vezla ňa drahá - ešče fčíl sa ně ježí vlasy a třepou kolena - jen ať si zkusí mi ještě někdy říct, že jedu rychle/nebezpečně....
Čili sem měl čas vnímat všechno okolo cesty... zaujala mě cedula na vjezdu do RK:
modrá upozorňující cedule s drobným bílým písmem "kontrola rychlosti kamerou - rychlostná pasca č. II/2c" nebo něco tak ... ale nic sem kolem cesty neviděl, a protože sme jeli leguánem tak sani chytrá paní z podlaplubí nemohla nic říct, bo tam není...
Čo to bolo?
Btw, neska odpolední páteční špička celou cestu z Bumbálky na I/18 v BY a pak po ní až do RK, potem kolem Mary a přes Podbanské = 3x spot check (z teho jeden už na celnici v Makově), 1x ramer "on" v p208kombi jedoucím v protisměru a jinak nic - PSR silně polevila v bdělosti, před rokem by to bylo řádově víc kontrol...
Sem se neska vezl jako spolujezdec (vezla ňa drahá - ešče fčíl sa ně ježí vlasy a třepou kolena - jen ať si zkusí mi ještě někdy říct, že jedu rychle/nebezpečně....
Čili sem měl čas vnímat všechno okolo cesty... zaujala mě cedula na vjezdu do RK:
modrá upozorňující cedule s drobným bílým písmem "kontrola rychlosti kamerou - rychlostná pasca č. II/2c" nebo něco tak ... ale nic sem kolem cesty neviděl, a protože sme jeli leguánem tak sani chytrá paní z podlaplubí nemohla nic říct, bo tam není...
Čo to bolo?
Btw, neska odpolední páteční špička celou cestu z Bumbálky na I/18 v BY a pak po ní až do RK, potem kolem Mary a přes Podbanské = 3x spot check (z teho jeden už na celnici v Makově), 1x ramer "on" v p208kombi jedoucím v protisměru a jinak nic - PSR silně polevila v bdělosti, před rokem by to bylo řádově víc kontrol...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
50kilometrů=5radarů
laser v buchlákoch: http://postimg.org/image/59nn3x8yd/
B7 černé kombi v Uh. Brodě
a velké překvapení AD9T nebo R10T luxusně schované za protihlukovkou
a bílá fábia combi ve starém hrozenkově
laser v buchlákoch: http://postimg.org/image/59nn3x8yd/
B7 černé kombi v Uh. Brodě
a velké překvapení AD9T nebo R10T luxusně schované za protihlukovkou
a bílá fábia combi ve starém hrozenkově
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
šedý sedan B7 ve spyťáku
a později i s pirátem
a později i s pirátem
já včera odpoledne (nedělní návrat z víkendu + prázdniny) z PP do ZA po I/18 (a pak dál BY, CZ) - provoz jak prase (aji nějaká ta stau byla) a .... NIC.... teda akorát u Lipt. Hrádku v protisměru černý SuperbII kombi s ramerem "on" měl odchyceného pyrátha ve felicii
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já včera odpoledne projel I/50 ze SK, kasy pod Buchlovem jsem si všiml - měli tam zrovna partičku motorkářů "zalehávačů", někteří z nich rozrušeně telefonovali (jeden z nich mě pár km předtím předjel, mohl tam mít ca 140-150). Já měl štěstí na kolonu pomalu jedoucích vozidel.
Myslíš toho transportera nebo ten laser na 70 u odbočky na hrad?
Myslím transportera, projížděl jsem okolo 15h a u odbočky na hrad (už nebo ještě?) nic nebylo.
Ten si kasíroval tu ramerovou trojnožku za protihlukovou stěnou...to byla novinka a podle mě hodně velká paráda...sám jsem absolutně nechápal odkud to jde a musel jsem to otočit a jít hledat...bylo to nejvytěžovanější místo dne.
v patek pozdě odpoledne laser na 80 ve střílkách-velmi nebezpečné místo...
a sobotní dohled...
fábia ve starém hrozenkově
a ve spyťáku zlínská B7 na naprosto stejném místě jako minulý týden
fábia ve starém hrozenkově
a ve spyťáku zlínská B7 na naprosto stejném místě jako minulý týden