Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
nečekal jsem že budeš mít schopnost to objektivně zhodnotit. nepřeju ti abys potřeboval pomoc (každá minuta je jako hodina) a ta k tobě jela městem 50km/h protože přece co kdyby náhodou někdo neslyšel a neviděl VRZ žejo? co píšeš je skrátka demagogie pramenící z toho že o tom prdlajs víš. mě by ani nenapadlo poučovat architekta, pilota, zahradníka... co a jak mají dělat, protože na to nemám znalosti ani zkušenosti. nicméně tahle republika je plná odborníků na slovo vzatých napříč všemi vědními obory asi jako kim čong un- ten taky ví a zažil všechno. tomu se smějou ale sami dělají totéž.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Určitě - já o tom vím prdlajs. Tos to trefil ale hodně blbě. Já mám spíš pocit, že máš jenom mokré sny o tom, že s VRZ jezdíš...kdybys skutečně totiž s VRZ jezdil, tak takovéto blbosti neplácáš.
K zásahu totiž dojedeš pouze tehdy, když to v první křižovatce nenamotáš do nějakého nepozorného řidiče. Nic totiž řidiče těchto vozidel nezbavuje dbát opatrnosti a každý, kdo nemá v hlavě nasráno jako ty ví, že důležité je na místo zásahu dojet.
K zásahu totiž dojedeš pouze tehdy, když to v první křižovatce nenamotáš do nějakého nepozorného řidiče. Nic totiž řidiče těchto vozidel nezbavuje dbát opatrnosti a každý, kdo nemá v hlavě nasráno jako ty ví, že důležité je na místo zásahu dojet.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
co mi furt cpeš že musím jet po městě vždy max rychlostí? samozřejmě že ne. základ je dojet na místo abych mohl pomoci! měl jsem za to že to pochopíš, zjevně jsem se spletl. to nic nezmění na tom, že pokud bych měl mít 100% jistotu že mi tam nějaký lepák nevleze tak musím zastavit před každým přechodem kde někdo je, což je samo nemožné. jsi opravdu tak zabedněný nebo to opravdu dobře hraješ?
jestli mi věříš zda VRZ jezdím je mi celkem úplně putna, nemusím ti nic dokazovat. jen je mi naprosto jasné, že ty si s majáky NIKDY nejel, nevíš o tom vůbec nic a ještě máš drzost moralizovt a poučovat. víš vůbec co je podstatou VRZ danou zákonem? je to právo přednosti v jízdě a to způsobem jinak zakázaným (rychlost, přednosti, semafory....) je samozřejmě nutné dbát nezbytné opatrnosti a neohrozit ostatní ale jim je také zákonem dána povinost dát vozidlu jedoucímu na VZR přednost a nijak jej neomezovat. to je věc, která se dnes moc nenosí, znát nejen svá práva ale i povinnosti! ostatní jsou povinni dát přednost. to je zákoná podstata majáků- pokud mám jezdit 50, můžem je zrušit a na rvačku přijedu za 30 min a posbírám mrtvé...
To jsou zas hovna jak z inverzního honvocucu. A abych neporušil dekórum internetových diskusí: Hitler.Bofors píše:jestli mi věříš zda VRZ jezdím je mi celkem úplně putna, nemusím ti nic dokazovat. jen je mi naprosto jasné, že ty si s majáky NIKDY nejel, nevíš o tom vůbec nic a ještě máš drzost moralizovt a poučovat. víš vůbec co je podstatou VRZ danou zákonem? je to právo přednosti v jízdě a to způsobem jinak zakázaným (rychlost, přednosti, semafory....) je samozřejmě nutné dbát nezbytné opatrnosti a neohrozit ostatní ale jim je také zákonem dána povinost dát vozidlu jedoucímu na VZR přednost a nijak jej neomezovat. to je věc, která se dnes moc nenosí, znát nejen svá práva ale i povinnosti! ostatní jsou povinni dát přednost. to je zákoná podstata majáků- pokud mám jezdit 50, můžem je zrušit a na rvačku přijedu za 30 min a posbírám mrtvé...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že obrázek si asi udělali všichni... Další diskuze je zcela zbytečná.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
další takovej superhrdina za volantem policejního auta...
Policisté podle něj a svědků, kteří se mu zatím přihlásili, prý do křižovatky vjeli zhruba stokilometrovou rychlostí a zvukovou signalizaci zapnuli jen asi dvě sekundy předtím.
Zdroj: http://hradec.idnes.cz/nehoda-policejni ... zpravy_tuu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time