BMW Divize
Re: BMW Divize
Myslím, že s tou hmotností přes 1700kg se ani nemusí moc snažit. Kuva to je pěkně těžká sviňa .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
@retron: jezdím úplně normálně... teda skoro, no...
Bridge Potenza přežily vzadu 18 a 17tis km, P-zera 21tis (to už ale lezly chlupy) a fčíl 15tis (zůstal tam cca 1mm nad "čidlo" ojetí).... zimní mi vydrží krapet víc - 20 až 25tis km
jj, sem to tu psal asi třetí den, co sem měl brambora, že to jede jak šlak, ale že s tou váhou se celých 272 kobyl strašně nadře...
Bridge Potenza přežily vzadu 18 a 17tis km, P-zera 21tis (to už ale lezly chlupy) a fčíl 15tis (zůstal tam cca 1mm nad "čidlo" ojetí).... zimní mi vydrží krapet víc - 20 až 25tis km
jj, sem to tu psal asi třetí den, co sem měl brambora, že to jede jak šlak, ale že s tou váhou se celých 272 kobyl strašně nadře...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
OEM desky nejak vyrazne zajizdet fakt nemusis...
Ty si daval uplne nove trmeny a nebo mas jete?
Jinak jestli to sou brzdy nebo neco jineho snadno poznas na prohlidce na stk.
Ty si daval uplne nove trmeny a nebo mas jete?
Jinak jestli to sou brzdy nebo neco jineho snadno poznas na prohlidce na stk.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
jo, dopředu šel komplet nový set-up (kotouče+třmeny+ nosiče+ desky).... na STK poznaj tak leda prd, bo tehle set je určen přímo pro 3er, akorát má označení S100A = "zvýšené zatížení"
to co sem sundal (kotouče 330mm, třmeny, nosiče) mi leží v regálu v práci... pro desky vymýšlím dočasné uplatnění na Z4 (desky pasujou, ale už nepasuje konektor čidla opotřebení a ta sfiňa nende z těch desek vytáhnout...)... dočasné - do konce sezony, neb v zimě bueu dělat komplet podvozek
to co sem sundal (kotouče 330mm, třmeny, nosiče) mi leží v regálu v práci... pro desky vymýšlím dočasné uplatnění na Z4 (desky pasujou, ale už nepasuje konektor čidla opotřebení a ta sfiňa nende z těch desek vytáhnout...)... dočasné - do konce sezony, neb v zimě bueu dělat komplet podvozek
kolega si koupil před lety novou 530d a dokud to bylo v záruce, tak pořád nějaké problémy (hlavně s motorem), byl z toho dost nešťastný.. pak se to "nějak" dalo dokupy a od té doby co už to v záruce nemá, tak s tím problémy nejsou žádnépavproch píše:ze začátku byly s 3er fakt trable (výměna převodovky, zlobila elektrika...), to jo.... ťuk, ťuk, ťuk na dřwo, fčíl už nejsou
Pravda vyděsí
pp: S tou stk jsem to myslel, otestovat brzdy na valcich. Tam snadno poznas jestli se ti nevraci pistek, trvaly odpor, nebo sou zkroucene kotouce...
AR166V6, F850 Special
na bmwklubu je ke stažení velmi zajímavý návod na zajíždění brzd... http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=111273
jak píšu výše, už si to docela sedlo, dál to asi řešit nebudu...
ovšem Tvé připomínky mě vedou k mini-inzeráthu, kdyby se to náhodou hodilo někomu....
jak píšu výše, už si to docela sedlo, dál to asi řešit nebudu...
ovšem Tvé připomínky mě vedou k mini-inzeráthu, kdyby se to náhodou hodilo někomu....
pavproch na bmwklubu.cz píše:OEM přední třmeny (34116769093+4)+ 2 ks nosiče třmenů (34116769097) - nalítáno 125tis km, 100% funkční, sundal sem je kvůli výměně za výkonnější
2ks přední kotouče 330 mm (34116854999) + 2x desky (34116799166) - nalítáno asi 30tis km, už začaly lehce kopat, ale nic dramatického
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Zajímavý čtení, postnu to dál. Díkec.pavproch píše:na bmwklubu je ke stažení velmi zajímavý návod na zajíždění brzd... http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=111273
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
taxem se neska nasráááál tak, že.... přední brzdy 3er začaly zase (bezdůvodně) kopat jaxfiňa (při jemném brždění kolem 120 mi to málem vyrazilo volant z ruky, dyž sem ale šel ostře po brzdách z cca 160, tak to zase nejvíc chvělo okolo 80 a dyž sem po chvilce - ještě se zahřátýma brzdama - znova ostře brzdil ze 150 až skoro na nulu, tak už to nekopalo vůbec), v návaznosti na ten odkazovaný článek doufám, že autor nekecá: "za celou svou karieru sem neviděl zkroucené kotouče", čili že to bude šit deskama brembo, taxem objednal OEM BMW desky a vrznu je tam.... uvidíme....