Bmw e46 bazar prosím o radu

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Mentoska
Spolujezdec

Bmw e46 bazar prosím o radu

Příspěvek od Mentoska »

Dobrý den, potřeboval bych poradit, koukal jsem na jeden autobazar a byla tam pěkná E46 320ci 110 kw r.v. 2010 najeto něclo málo přes 200tkm a cena 100 tísíc Kč. Chci se zeptat, zda-li to je dobrá koupě, či šmejd. Díky předem za odpovědi.
mmira
Moderátor

Re: Bmw e46 bazar prosím o radu

Příspěvek od mmira »

zadna e46 320Ci nebude mit rv 2010 ;-)

jinak se ale na otazku neda odpovedet, k autu je potreba znat jeho uzivatelskou a servisni historii, pak se teprve da diskutovat o jeho kvalite
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

dovolím si krapet poopravit náčelníka: servisní historie je jen pomocný údaj, nejdůležitějjší je důkladná prohlídka a projížďka automechanikem, který danému typu auta rozumí do posledního šroubku
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mentoska
Spolujezdec

Příspěvek od Mentoska »

Omlouvam se, psal jsem to dost narychlo a špatně vyjádřil.Rok výroby je samozřejme 2000, ale chtěl jsem se spíš zeptat,jelikož nemam zatim s BMW žádnou zkušenost, tak jsem se chtěl zeptat, protože ho budu možná budu moct zítra vyzkoušet, naco si dát bacha, jelikož je po druhým majiteli a dovezený z Německa, tak jestli mam nějakou možnost poznat, jestli je stočený nebo bouraný. Budu rád za všechny rady. Díky
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

to je tezko takto rict. to, ze je to z D, dnes uz nic neznamena. tamni turci se naucili figle nasich bazarniku, takze o stocena a jinak vylepsena auta neni nouze.

320Ci si obecne kupovali klidnejsi ridici, tak by to nemuselo byt takove riziko jako v pripade 330. hlavni je projet, vyzkouset, jestli na podvozku nikde nic neboucha (a podle me bude, takze to bude chtit minimalne 10t na vymenu nejnutnejsich dilu), motor by nemel znit jako sici stroj, pri pomalem rozjizdeni a velmi pozvolnem pousteni spojky by se to nemelo zacit klepat . mrknout na brzdy.... atd atd

no lepsi by bylo najit si nekoho, kdo ta auta zna a vi, na co se divat. takto je to az prilis obtizne.
Autoforum.cz
Mentoska
Spolujezdec

Příspěvek od Mentoska »

Dobrá, díky moc za pomoc, vážím si toho
Mentoska
Spolujezdec

Příspěvek od Mentoska »

Když tak tady jsem ještě doma dohledal, kde jsem na něj koukal, jen pro představu. http://auto.bazos.cz/inzerat/36641032/B ... -Coupe.php
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

hmm, to bych opravdu nebral. v inzeratu napsano, jak to ma zachovaly interier v kuzi a na obrazcich je kuze totalne na sra... kasi. tusim, ze stav zbytku auta bude stejny
Autoforum.cz
KDB
Mistr volantu

Příspěvek od KDB »

Protože je ošoupaná barva ze sedačky ?
MG - radost až na kost.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

to neni barva - ta kuze je komplet sedrena. u M modelu by to az tak divne nebylo, tam se davala velmi jemna kuze, u normalniho kupe je to ale divne. v mem byla sedacka po temer 150t km skoro jako nova.
Autoforum.cz
Odpovědět