TGT - The Grant Tour/Top Gear Talk
Re: Top Gear talk
a je o co stat. nezavisle na sobe jsem mluvil se dvema ucastniky a ze by to slavilo nejaky velky uspech se rici neda
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Měl jsem lístky zdarma, tak jsem se šel podívat. Kdybych za tu necelou hodinu, kterou show trvala měl platit, tak by mě utracené peníze mrzely. Nic světoborného k vidění nebylo. Všechny dialogy působily velmi naučeně. Při většině čísel s auty byla hudba tak nahlas, že zvuk motorů nebyl slyšet.
Jediné na co bych se podíval znovu byl autofotbal, ten jediný byl celkem zábavný.
Jediné na co bych se podíval znovu byl autofotbal, ten jediný byl celkem zábavný.
Musim rici, ze sem take neslysel nic pozitivniho - co se ohlasu tyka. Ale prej plno tech veci jde na vrub poradatele - absolutne to prej nezvladali, coz pri cene listku asi neni dobra vizitka pro O2...
BMW Driver M-B worker...
za peníze, za které se to prodávalo to bylo drahé ....
jak zde padlo, všechno dosti strohé a "povinné" výplně mezi dialogy bylo v podstatě kroužení tří(několikrát se opakující, jen s jinými auty ) aut kolem dokola doplněné smykováním...jediné co bylo k pobavení byl fotbal(který byl přesně naučený...ale opravdu přesně z 99% se shodoval každý den
"nejzajímavější" auta neměli ani svoje, ale byli půjčené od prodejce takže asi tak
chlapci z Top Gearu vypadali při osobním setkání dosti unaveně, asi už toho cestování po show mají plné zuby nicméně i tak dělali vtípky a byli v pohodě ..z mého pohledu více jak na jevišti
PS: na youtube je záznam celého CZ představení, když najdu postnu
jak zde padlo, všechno dosti strohé a "povinné" výplně mezi dialogy bylo v podstatě kroužení tří(několikrát se opakující, jen s jinými auty ) aut kolem dokola doplněné smykováním...jediné co bylo k pobavení byl fotbal(který byl přesně naučený...ale opravdu přesně z 99% se shodoval každý den
"nejzajímavější" auta neměli ani svoje, ale byli půjčené od prodejce takže asi tak
chlapci z Top Gearu vypadali při osobním setkání dosti unaveně, asi už toho cestování po show mají plné zuby nicméně i tak dělali vtípky a byli v pohodě ..z mého pohledu více jak na jevišti
PS: na youtube je záznam celého CZ představení, když najdu postnu
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Top Gear live Prague 2014 part 1
Top Gear live Prague 2014 part 2
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
No, já bych o to určitě stál. Co sem na fb čet, tak panovala celkem spokojenost.mmira píše:a je o co stat. nezavisle na sobe jsem mluvil se dvema ucastniky a ze by to slavilo nejaky velky uspech se rici neda
TSs
Díky. Snad to z yt nezmizí, než se dostanu na normální net.acer.t píše:Top Gear live Prague 2014 part 1
TSs
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vcera bol prvy diel Patagonie
A dnes sa vysiela druhy...
A dnes sa vysiela druhy...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Za mě teda zatím celkme zklamání... Když vynechám kauzu SPZ je to stejný jako předchozí speciály jedou někam nevědí kam a do toho už otřepaný věci jako "kráva" na střeše auta... Netvrdím, že je to špatný, jenom člověk čeká víc, když je kolem toho takový halo a čekáš na to snad půl roku... Nemluvě o tom, že zvolenej styl je na mě už prostě přehnaný ničení a huntování aut, který jsou pro dost lidí nedosažitelný...
K vlastní kauze SPZ - už během prvního dílu někde uprostred videa SPZ upadla a zbytek dílu dojeli bez ní a nemyslím si, že by jí tam přidělávali jen kvůli tomu, že vepředu má být ...
K vlastní kauze SPZ - už během prvního dílu někde uprostred videa SPZ upadla a zbytek dílu dojeli bez ní a nemyslím si, že by jí tam přidělávali jen kvůli tomu, že vepředu má být ...