Čo dalej po E46?
Re: Čo dalej po E46?
Fakt pekneposkladana ja zhanat 1er, kludne si za toto priplatim.
mne ale stale vrtaju hlavou tie M5 E39... vzial by som ich na peclivu prehlidku (pupik a pod..) a ked su ok (tym myslim nic zasadneho - motor, prevodova, tomu nie je), tak je to velmi zaujimava kupa. A ked je stav sutocne ok, kludne ako daily car. Prakticke auto, a pritom velka pecka
mne ale stale vrtaju hlavou tie M5 E39... vzial by som ich na peclivu prehlidku (pupik a pod..) a ked su ok (tym myslim nic zasadneho - motor, prevodova, tomu nie je), tak je to velmi zaujimava kupa. A ked je stav sutocne ok, kludne ako daily car. Prakticke auto, a pritom velka pecka
E46 325i + E60 550i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ta 130 je mnamka, ale to by som nebol ja aby som nemal blbu pripomineku...
Ma aktivne riadenie a cez to u mna vlak fakt nejde...
A k M5...ta modra mi nedava spat, ale fakt by som za svojich aktualnych financnych moznosti a s buducimi pravdepodobnymi vydajmi, do toho ist nevedel, nech by stav bol akykolvek
Je to proste M-ko, ktore ma vela specifickych dielov a ktore ako nove stalo povedzme 3 mega a tie naklady vzdy boli a aj budu na urovni tak draheho auta...
A nakoniec ako daily po BA by mi to bolo luto...radsej mam auta, ktore mozu hrat trosku taku ulohu "otloukanka"
Ma aktivne riadenie a cez to u mna vlak fakt nejde...
A k M5...ta modra mi nedava spat, ale fakt by som za svojich aktualnych financnych moznosti a s buducimi pravdepodobnymi vydajmi, do toho ist nevedel, nech by stav bol akykolvek
Je to proste M-ko, ktore ma vela specifickych dielov a ktore ako nove stalo povedzme 3 mega a tie naklady vzdy boli a aj budu na urovni tak draheho auta...
A nakoniec ako daily po BA by mi to bolo luto...radsej mam auta, ktore mozu hrat trosku taku ulohu "otloukanka"
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman: po BA idealne vid... https://www.youtube.com/watch?v=Pb28cHZkx0Q
Ten ZVUK ma fascinuje.. chce to pocuvat s dobrymi sluchatkami, nieco aspon ako koss porta pro..Nieco nenoralne co vydava ten vyfuk
Ten ZVUK ma fascinuje.. chce to pocuvat s dobrymi sluchatkami, nieco aspon ako koss porta pro..Nieco nenoralne co vydava ten vyfuk
E46 325i + E60 550i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A clovek uz bol tak fajn rozhodnuty ... ach jaj
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Pan Řidič
Pravděpodobně jsou na tom pre-LCI jedničky lépe, ale já teda mám na podvozek jedničkovýho kupé výhrady... A aktivní řízení fakt nebrat.
Já, když vidim na netu nebo na silnici atmo eMka, chce se mi stříkat radostí a brečet zároveň, že už asi nikdy nebudu mít možnost jeden exemplář projet nebo nedejbože vlastnit.
Já, když vidim na netu nebo na silnici atmo eMka, chce se mi stříkat radostí a brečet zároveň, že už asi nikdy nebudu mít možnost jeden exemplář projet nebo nedejbože vlastnit.
Snow: ach ten zvuk to vsetky M5 maju tuneny vyfuk, alebo je to normalne
E46 325i + E60 550i
este jeden prispevok, ale vyborne pobavenie sa na dobru noc
https://www.youtube.com/watch?v=1qkP6shfYMk
https://www.youtube.com/watch?v=1qkP6shfYMk
E46 325i + E60 550i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No jo no pekne...len neviem, ci ja budem tak nadseny z nich ked mi zacnu blikat pred nosom...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Z tohoto videa proste nemozem
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Klobouk dolů, zejména vzhledem k rychlostem, ve kterých se to odehrává.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3