Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Slawall
Mistr volantu

Re: Onboard videa

Příspěvek od Slawall »

M.Z. píše:Video je extrémně napínavé.
Hon za senzaci v domeni, ze se dostane na Novu. Klasika ceskych silnic posledni dobou. :(
2.016V 99kW
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

GeneHawkins píše:
EL_XEL píše:To otáčení přes dvě čáry je proti předpisům, ...
A já tvrdím, že není. Pokud před ním auta stála, jednalo se o objíždění.
Natolik kovaný nejsem, abych si byl stoprocentně jistý, že se pleteš, ale to, co tam předvedl, neodpovídá významu slova "objíždění" a naopak to odpovídá významu slova "otáčení".
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Když o tom tak přemýšlím, tak abych vyhověl liteře zákona, tak bych ho nejdřív objel (tj. jel chvíli v protisměru) a až pak se otočil.

PS: Aby bylo jasno - mně nevadí, že se tam otáčel, podle mě nikoho neohrozil (čímž samozřejmě netvrdím, že jinde by mi to nevadilo).
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

Jak se o necem predjizdi? :-P
2.016V 99kW
Píí
Pan Řidič

Příspěvek od Píí »

Moc to prožíváte. Navíc byl víc nebezpečnej tím, že jel po krajnici, než že se otáčel na přehledném úseku.
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

EL_XEL píše:Když o tom tak přemýšlím, tak abych vyhověl liteře zákona, tak bych ho nejdřív objel (tj. jel chvíli v protisměru) a až pak se otočil.
Však tak to myslím. V tomhle je video neprůkazné a proto tvrdím, že neporušil...
zde.
Řidič začátečník

Příspěvek od zde. »

Durina ma mlhovky, jinak nevidim rozdil. Kdyz se stane nehoda a kolona stoji tak se po chvilce zacnou lidi otacet, to tak proste je. Samo ze na dalnici to nejde. Urcite bych pak podel kolony nejel tak rychle, obzvlast kdyz z ni muze kdykoli vyjet dalsi auto ktere se chce otocit. Kazdopadne bys pak mohl brecet na webu jakto ze te hnusny pirat malem zabil i kdyz jsi dodrzel vsechny predpisy.
Nesnasim takovy lidi.
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

Tak on jel po krajnici, protoze poustel toho s kamerou, zejo...
2.016V 99kW
zde.
Řidič začátečník

Příspěvek od zde. »

Ano, samozrejme ze kdyz se otocim a mam takrka nulovou rychlost tak uhnu na krajnici. Ze me auto nechce predjet ale kamerovat nepredpokladam :)
PetrL
Řidič začátečník

Příspěvek od PetrL »

Tak nějak mám z autoškoly zafixováno, že za přejetí dvojité plné čáry hrozí trest smrti. Zřejmě špatný oddíl. Dovolím si tvrdit, že by se v tu chvíli jednalo prostě o předjíždění...vyjedou na tebe z řady policajti (nebo z protisměru) a ty jim budeš tvrdit co? Že jsi se vlastně jel otáčet? Co uvidí oni? Auto, které přejelo dvojitou čáru a vesele si jede v PROTISMĚRU i přesto, že tam nemá co dělat kvůli dvojité plné čáře. K čemu tam tedy ta dvojitá čára je?

Jistě, s chutí přiznám, že bych se taky otočil, jelikož jde o rozum...to ale neznamená, že bych si byl jistý, že jsem nic neporušil. Ba naopak.
Odpovědět