Ty jsi to napsal jako by to žádný porušení ani ohrožení nebylo! to jako myslíš vážně?!? nebo se tak chováš i ty! Stojíš v koloně která už se blíží konci a najednou hmm... tak se otočím přes dvě plný!
Bych tě chtěl vidět co bys pak říkal policistovi : "to jsem tam měl chcípnout stářím!!" to asi těžko!
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždy se totiž najde iniciativní blbec, který neví, že to nejde a udělá to!!
Můj názor na tebe tě asi moc nepřekvapí, protože tebe nepřekvapí asi nic!
Buďto ještě nemáš řidičák a nevíš nic o jezděním po silnici ( to by byla ta lepší varianta), nebo jsi řidič který jezdí kudy chce, otáčí se kde chce, vybržďuje atp.
Prostě řidič který ty papíry neměl ani dostat!!
Je to pouze můj názor na tebe, možná jsi slušný řidič jenom tady si zvedáš ego tím že píšeš bláboly!!
Víc už k tobě nemám co dodat!!
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždy se totiž najde iniciativní blbec, který neví, že to nejde a udělá to!!
Bouso22 píše:Můj názor na tebe tě asi moc nepřekvapí, protože tebe nepřekvapí asi nic!
Buďto ještě nemáš řidičák a nevíš nic o jezděním po silnici ( to by byla ta lepší varianta), nebo jsi řidič který jezdí kudy chce, otáčí se kde chce, vybržďuje atp.
Prostě řidič který ty papíry neměl ani dostat!!
Je to pouze můj názor na tebe, možná jsi slušný řidič jenom tady si zvedáš ego tím že píšeš bláboly!!
Víc už k tobě nemám co dodat!!
Ty by ses měl hlavně naučit dopravní předpisy, když chceš vychovávat, abys nebyl ostatním pro smích.
Tvrdíš, že porušil(i) zákon. Já se tě ptám čím a jaké ustanovení.