BMW Divize
Re: BMW Divize
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
2 tyzdne dozadu sme mali v praci Rumuna a prisla tema TG a ich vylet na Transfagarasan...
Jeho slova:
Jeho slova:
Pekne vyhlady, ale to je tak vsetko co z toho mas...cesta by bola aj zaujimava, ale je v dost zlom stave a je strasne preludnena vsetkym od bicyklov cez caravany, autobusy, kamiony. Pre potreby TG bola proste komplet uzavreta...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ne nadarmo znalci mistnich pomeru doporucuji radeji jet na jinam. nekde nedaleko tam ma byt podobna cesta, snad i slepsim povrchem.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
nejspíš měli na mysli tu cestu co je víc východně (možná tomu říkají transalpina) ze Sebes přímo na jih. Prvních pár km nový povrch, ale pak to bylo rozkopané a ve výstavbě (byl jsem tam 2012). Já jsem ale udělal chybu, protože zhruba někde uprostřed http://www.mapy.cz/zakladni?x=23.520811 ... 209377&z=8 na tom křížení jsem odbočil doleva na Brezoi, sice scenérie super, ale silnice strašná. Správně prý je pokračovat na jih do Novaci. Možná budu mít cestu tím směrem na podzim, tak to testnu, snad už v RS
Pravda vyděsí
nebyl s oct III RS na fagaraši aji -pj- ?
ha, sice se mi starý člověk rozpadá ale pamět mu (aspoň chvílama) ešče funguje....
na fagarasi je pres leto natresk, to se neni cemu divit. Za me rozhodne tez vyhrava transalpina, ja projel severni cast k taboraku v 2011 a tezce se tam stavelo. Ted sem to probeh na street view, navic sem kontaktoval kluky z rumunskeho alfa romeo klubu a mam potvrzeno, ze krome svodidel a mozna par km je cestav luxusnim stavu.
Ostatne za 13 dni tam odjizdime s partou ldi, projet nejen obe cesty ale zkusit najit i dalsi. Par tipu mam, tak uvidime . .
Ostatne za 13 dni tam odjizdime s partou ldi, projet nejen obe cesty ale zkusit najit i dalsi. Par tipu mam, tak uvidime . .
rumunský ministr dopravy odhalil plán na úpravu Transfargarassanu aby byl místo 4 měsíců v roce otevřen 9 měsíců.
Jedná se o ochrany proti lavinám, úpravy silnice atd. Celkově se v průběhu následujících 4 let proinvestuje 67 milionu dolarů.
S úpravami se začne již od 1.6.2014
čili od 1.6. vzniklo spousty omezení rychlosti, omezení do jednoho pruhu atd.
Jedná se o ochrany proti lavinám, úpravy silnice atd. Celkově se v průběhu následujících 4 let proinvestuje 67 milionu dolarů.
S úpravami se začne již od 1.6.2014
čili od 1.6. vzniklo spousty omezení rychlosti, omezení do jednoho pruhu atd.
SSS - vdechne tě do života