jak dlouho jsi čekal? já mám 3mEL_XEL píše:Dík. Já už mám teda krátce před dodáním (osud tomu chtěl a potřebujeme větší kufr než má GTI, takže GTI "zdědí" přítelkyně a já jsem objednal ORS).řidičBOB píše:EL: ne, neplánuje se.
Brus: Ano, 2.0TSI a 6MT je úplně jiné auto.
Octavia III
Re: Octavia III
Pravda vyděsí
@brus: kdes to objenal? AutoLukáš?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
upřímnou soustrast
já s nima nemám moc dobrou zkušenost - malá "flexibilita" při prodeji a blbý servis, proto do firmy oftáky nakupuju v Holešově...
já s nima nemám moc dobrou zkušenost - malá "flexibilita" při prodeji a blbý servis, proto do firmy oftáky nakupuju v Holešově...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vychází to téměř přesně na 3 měsíce (každou chvíli by měli dodat ), ale prodejce mě před tím varoval. Ono dost záleží, které věci si nakonfiguruješ. Když jsem objednával já, byly problémy s dodávkami adaptivních tempomatů, teď je prý zase nedostatek parkovacích senzorů (takže kvůli tomu nejdou objednat do některých výbav).Brus píše:jak dlouho jsi čekal? já mám 3mEL_XEL píše:Dík. Já už mám teda krátce před dodáním (osud tomu chtěl a potřebujeme větší kufr než má GTI, takže GTI "zdědí" přítelkyně a já jsem objednal ORS).řidičBOB píše:EL: ne, neplánuje se.
Brus: Ano, 2.0TSI a 6MT je úplně jiné auto.
A to jsem se původně obával, že dodací doba bude ještě delší.
BTW OT: Ty falešný výfuky u dieselové ORS jsou takovej hnus, že bych to jenom kvůli tomu nechtěl.
BTW2: Automat vs. manuál u ORS - já jsem o tom chvíli přemýšlel, sice rád řadím a tak, ale pak se člověk dostane do Stau v Reichu a hned by ten automat bral. Nicméně u ORS bych ten automat bral jenom kdyby byl zpřevodovanej podobně jako manuál, což není ani smykem.
falešné výfuky jsou vidět jen zvenku zezadu, ale ten hluk je tam vždyEL_XEL píše:BTW OT: Ty falešný výfuky u dieselové ORS jsou takovej hnus, že bych to jenom kvůli tomu nechtěl.
Pravda vyděsí